Search

Το θέλει και θα το πάρει στο 2.00

Αμφίρροπες αναμετρήσεις σήμερα στα ιταλικά πρωταθλήματα αλλά για αυτό είμαστε εδώ…για τα δύσκολα…

Γράφει στο foxbet ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Κάλιαρι έχει αποκτήσει προβάδισμα παραμονής διότι ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Επίσης ο Ρολάντο Μάραν αποδεικνύεται ο ιδανικός άνθρωπος για ομάδες που έχουν τον συγκεκριμένο στόχο. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην Κιέβο για πολλά χρόνια, αφήνει ήδη το στίγμα του και στον σύλλογο της Σαρδηνίας. Και λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον σύλλογο της Βερόνα έφερε στην Κάλιαρι έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός Μπίρσα θα κολλήσει ιδανικά, θεωρώ, με τους Ζοάο Πέντρο και Ντιέγκο Φαρίας πίσω και δίπλα από τον Παβολέτι. Η Έμπολι επίσης με την συνολική εικόνα της έως τώρα δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά αλλά βγάζει μία αφέλεια κάποιες φορές και το πληρώνει. Δεν ξέρει δηλαδή να παίζει καθαρά για το αποτέλεσμα όταν πρέπει, ενθουσιάζεται και δέχεται κάποια εύκολα γκολ. Σε συνδυασμό με σημαντικές απουσίες που έχει σήμερα δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Το Φιορεντίνα – Σαμπντόρια είναι παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ωστόσο βλέποντας τους αγώνες των δύο ομάδων για το Κύπελλο και έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα τους πριν την διακοπή, περιμένω να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο. Πολλά γκολ πιθανότατα όχι αλλά το 1-1 φαντάζει εξαιρετικά πιθανό και το αμφίσκορο πληρώνει καλά.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Serie B υπήρχαν δύο ομάδες που δεν είχαν εκτός έδρας νίκη. Η μία εξ αυτών την πέτυχε την Παρασκευή όταν και επικράτησε στην αήττητη έδρα της πρωτοπόρου Παλέρμο! Ναι το έκανε αυτό η Σαλερνιτάνα σε ένα αποτέλεσμα εκτός κάθε λογικής. Θα το κάνει σήμερα και η Κρεμονέζε στο Αντριάτικο; Προφανώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε στην λογική «είδα ένα όνειρο…». Η Πεσκάρα έχει κάνει δικά της τα 7 από τα 9 έως τώρα εντός έδρας παιχνίδια και με νίκη θα πιάσει ξανά την Μπρέσια στην 2η θέση, πλησιάζοντας στο -2 από την κορυφή.

Και μετά το ιταλικό μενού, ένα ελληνικό επιδόρπιο…

Η Λάρισα είναι σε ανοδική πορεία και αυτό το δείχνουν τόσο τα αποτελέσματα όσο και η εικόνα της ομάδας, για όποιον παρακολουθεί τα παιχνίδια της. Η πρόσφατη άνετη εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν σημαντική και ταυτόχρονα επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδό της, αφού είχαν προηγηθεί δύο καλές εμφανίσεις και νίκες στο Κύπελλο. Ο Άρης αντίθετα, παρότι νίκησε 1-0 την Λαμία στον πιο πρόσφατο αγώνα, παρουσιάζει εδώ και καιρό κακό αγωνιστικό πρόσωπο και ταξίδεψε στην θεσσαλική πόλη με σημαντικές απουσίες. Το σκέφτηκα και για ξερό άσο, θα προτιμήσω τελικά το dnb αφού δεν βλέπω διπλό.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα νόμιμα καζίνο

Share it