Search

Pre Game: Δύσκολη αποστολή στην έδρα του ΠΑΟΚ για ΑΕ Κομοτηνής

Την πρώτη του παράσταση μπροστά στο κοινό του μετά τις ανανεώσεις που έκανε στο ρόστερ του θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο στην Κομοτηνή που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης. (13η αγωνιστική, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Δεληκωστίδης, 19/1, 17.00).

Η Κομοτηνή στον Α΄γύρο είχε απειλήσει τον ΠΑΟΚ αποσπώντας του έναν βαθμό. Η ομάδα της Ροδόπης με μία νίκη σε 10 αγώνες και 5 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η ομάδα της Ροδόπης έχει δύσκολο έργο αλλά θα παλέψει για το θαύμα απόκτησης βαθμού ή βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Μετά από δύο νίκες εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ θα κάνει ποδαρικό στην έδρα του για το 2019.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρας δήλωσε: «Η ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης χημείας και κοινού αγωνιστικού τρόπου σκέψης. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε. Η βελτίωση όμως θα συντελείται και μέσα από τα παιχνίδια. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και το παιχνίδι με την Κομοτηνή. Θα ήθελα να βλέπω συνεχή πρόοδο. Αυτό περιμένω και με την Κομοτηνή. Καλύτερη απόδοση, ομαδικό πνεύμα και βέβαια να συνοδευτεί με το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε και ξέρουμε πως το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει ανανεωθεί και έχει δυναμώσει. Εμείς παλεύουμε για την σωτηρία μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Σε 5 αγώνες ο ΠΑΟΚ προηγείται με 4-1 νίκες.

Share it