Search

Photos: Εντυπωσιακό ποδαρικό στα εντός για τους Έφηβους της Ξάνθης με τριάρα στην Λάρισα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε της εντός έδρας υποχρεώσεις της για το 2019 η Κ17 της Ξάνθης που κέρδισε 3-0 την Λάρισα, σε ένα ματς οπού οι ξανθιώτες είχαν χαμένο πέναλτι και πολλές μεγάλες στιγμές αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και με καλό πρέσινγκ στο κέντρο προσπαθούσε να δημιουργήσει καλές στιγμές απο κλεμμένες μπάλες. Σε μια απο αυτές στο 21′ ο Τσιεγγελίδης έκανε υπέροχη μπαλιά βρίσκοντας τον Γκαρνέτα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και με υπέροχο δυνατό σουτ την έστειλε στον ουρανό των διχτυών της εστίας του Βασιλάκου για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ η Ξάνθη έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Μανίσογλου έσπασε ωραία στον  Κοτόπουλο που έκανε το σουτ με τον Βασιλάκο να τον σταματά, τον Τσιτσεκίδη να παίρνει το ριμπάουντ όμως και και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο ο κίπερ της ΑΕΛ κράτησε το 1-0. Μετά το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν χώρους και στο 38′ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή όταν ο Κερίμι βρέθηκε απέναντι απο τον Κοτσάκη με τον κίπερ του ΑΟΞ να κάνει γρήγορη έξοδο αποσοβώντας τον κίνδυνο. Ενώ δύο λεπτά αργότερα η Λάρισα είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τσουμάνη να παίρνει ωραία μπαλιά και να βγαίνει μόνος απέναντι στον  Κοτσόκη το σουτ όμως του επιθετικού της ΑΕΛ απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης που κράτησε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ έκανε δύο τα τέρματα της. Όταν μετά από ωραία σεντρα του Τσιτσεκίδη ο Κοτόπουλος πήρε την κεφαλιά-ασίστ με τον Μπερκάντ Νιαζήφογλου να παίρνει την δευτερη κεφαλιά κάνοντας το 2-0.

Στο 65′ η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Κοτόπουλος ανετράπη από τον Σουμπάση που είδε και την κίτρινη κάρτα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρνέτας με τον Βασιλάκος να πέφτει στην γωνιά του και να αποκρούει με τον Κωσταρέλη να παίρνει το ριμπάουντ όμως ξανά ο κιπερ της ΑΕΛ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το 2-0.

Κάτι που όμως δεν συνέβη στο 84′ όταν με πολύ ωραία σεντρσ ο Μπαζοίδης βρήκε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ με τον Τσιεγγελίδη με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 3-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη ανέβηκε στους 22 βαθμούς και την τρίτη θέση, ενώ η Λάρισα έμεινε στους 8. Στα ευχάριστα της αναμέτρησης επιστροφή του Λάμπρου Κωσταρέλη μετά τον τραυματισμό του η οποία συνδυάστηκε και με δική του καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας του.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Τσιλίκας με βοηθούς τους Καρασαβαΐδη και Ζαχαρία της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μολώνης(80′ Ιγνατιάδης), Τσιεγγελίδης, Δήμος, Μανίσογλου(63′ Αλή), Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης78′ Μπαζοίδης), Ισαακίδης, Γκαρνέτας(67′ Δημητριαδης), Κοτόπουλος(74′ Τσιπούρας), Τσιτσεκίδης

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Βασιλάκος, Μπουζούκης, Ελέζη(58′ Σταύρου), Ταμπόσης, Τέλιος, Σουμπάσης(78′ Χατζής), Ζώτας(58′ Κορτσάρι), Αετόπουλος(53′ Ριζούλης), Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Κερίμι(88′ Γώγος)

http://

Share it