Search

Photos: Παρουσία Ανδρικού και Ακαδημίας έκοψε την βασιλόπιτα του ο Απόλλων Ξάνθης

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής την  καθιερωμένη του βασιλόπιτα ο Απόλλων Ξάνθης.

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη, του Αντιπροέδρου Γιώργου Τριάντη, του Ενωσιακού τεχνικού Απόστολου Κουτρουλού και του Αντιδημάρχου Ξάνθης και βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέφανου Ιγιαννίδη έκοψε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νεάπολη την βασιλόπιτα του ο Απόλλωνας Ξάνθης τόσο για την Ανδρική ομάδα όσο και για την Ακαδημία του συλλόγου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο προπονητής της Ακαδημίας Τάσος Κρυωνάς, προτού πάρει τον λόγο ο Πρόεδρος του συλλόγου Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν που μίλησε για την πορεία και τους στόχους της ομάδας ενώ παράλληλα ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Απόλλωνα. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης που μοίρασε ευχές αλλά και ένα εξαιρετικό δώρο, τονίζοντας πως πέρα απο τα δώρα που θα δώσει η ομάδα η ΕΠΣ Ξάνθης θα δώσει απο μία φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στους τυχερούς που θα τύχουν το φλουρί.

Την πίτα του συλλόγου έκοψε ο Πρόεδρος της ομάδας, με το φλουρί της Ακαδημίας να τυχαίνει ο μικρός Νίκος, μέλος της Κ8 του συλλόγου, ενώ στην πίτα της μεγάλη ομάδας το φλουρί έπεσε στον Στάθη Tζομιάδη. Οι δύο νικητές πέρα απο το δώρο της Ένωσης έλαβαν και το δώρο της ομάδας παίρνοντας έκαστος απο μια δωροεπιταγή για το κατάστημα “ΟΝΙΚ” και “Sporteam”

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ SPORTSADDICT

http://

Share it