Search

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Εθνικός, μετά από ματς θρίλερ με Φέρες που κρίθηκε στα πέναλτι! (photos)

Γνωστό έγινε και το προτελευταίο εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να προκρίνεται αποκλείοντας τη Θράκη Φερών. Πλέον μόνο μία ομάδα απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ των προημιτελικών και αυτή θα προκύψει από το ματς Σουφλί – Καστανιές που διεξάγεται την Τρίτη 22/1 στις 14:45.

Ο Εθνικός μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς κατάφερε να προκριθεί επικρατώντας 5-4 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 1-1, ενώ η παράταση ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» ο περσινός πρωταθλητής της Α’ Έβρου Εθνικός ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Δεδελούδη στο 5′. Η περσινή κυπελλούχος Θράκη ισοφάρισε στην εκπνοή των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα στο 90+3 με αυτογκόλ του Σωτηράκη παγώνοντας τους γηπεδούχους και στέλνοντας έτσι το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Καρακασίδης έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους «μπλε» στο 110′, αλλά με μία απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου από τα 40 μέτρα οι Φέρες ισοφάρισαν εκ νέου στο 113′.

Στα πέναλτι ο τερματοφύλακας του Εθνικού Μπαμπλής έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς έπιασε ένα από τα 5 πέναλτι των φιλοξενούμενων και έτσι η ομάδα του επικράτησε 5-4 και μαζί πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Αυτή είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο Εθνικός προκρίθηκε μέσω των πέναλτι, ενώ να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη φάση χρειάστηκε την παράταση κόντρα στον Ιπποκράτη.

Share it