Search

«Φωτιά» στην υπόθεση πρόκριση από τους Νέους του Έβρου με νίκη επί της Ξάνθης!

Οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου ήταν οι μεγάλοι νικητές στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης η Ξάνθη ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ο Έβρος ήταν πιο αποτελεσματικός και πήρε το τρίποντο. Σκόρερ του 1-0 ο Δαρέλας που σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ με όμορφο σουτ μόλις στο 3′.

Στο 48′ οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ανησύχησαν όταν συγκρούστηκε ο τερματοφύλακας των Ξανθιωτών με συμπαίκτη του και έναν παίκτη των γηπεδούχων. Οι δύο από τους 3 συνέχισαν κανονικά, αλλά ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Κούτσογλου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ευθυμιάδη να παίρνει τη θέση του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα Έβρος & Ξάνθη ισοβαθμούν στη 2η θέση, ενώ η Καβάλα που κέρδισε τη Θράκη είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Συνθέσεις: 

ΕΠΣ Έβρου (Αραμπατζής): Χρηστούδης, Παπαδάκης, Παντελίδης, Πατσιώρας, Θεμελής, Μαυροκέφαλος Α., Κωνσταντινίδης (61′ Παπαναστασίου), Λασκαρίδης (64′ Τζεντέμης), Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας, Αλεξιάδης (61′ Σπυρολλάρης).

ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Βουλγαρίδης, Κούτσογλου (48′ Ευθυμιάδης), Γκριγκοριάν, Μπαργκάν, Φαμηόγλου (32′ Χαϊτίδης), Αμανατίδης, Περτσανίδης (74′ Τολμίδης), Μαρκοσιάν, Αραμπατζής.

Διαιτητές: Μπαλάφας, Δημητριάδης, Καρακασίδης (ΕΠΣ Θράκης)

Share it