Search

Σούπερ ενίσχυση στα μετόπισθεν με διεθνή Σουηδό για την Ξάνθη!

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportsaddict, που σας προανήγγειλε την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής της Ξάνθης, κάτι που συνέβη λίγη ώρα αργότερα με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου διεθνή(2 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών) Σουηδού αμυντικού Μίκαελ Ντίρεσταμ, με ελεύθερη μεταγραφή απο την Κάλμαρ.

Ο ύψους 1,85 κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται με άνεση και στα άκρα της άμυνας, προέρχεται απο μια γεμάτη σαιζόν στην Κάλμαρ έχοντας 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου του 1991 αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του απο την Γκέτεμποργκ, ομάδα της γενέτειρας του, οπού απο το 2008 έως και το 2013 αγωνίστηκε σε 81 παιχνίδια για να ακολουθήσει η παρουσία του στην Νορβηγική Ααλεσούντ(2014-2015) οπού είχε 41 εμφανίσεις, ενώ τον Γενάρη του 2016 πήρε μεταγραφή για την Ολλανδική Ναϊμέγκεν οπού σε 1,5 χρόνο είχε 23 εμφανίσεις, προτού το καλοκαίρι του 2017 επιστρέψει στην Σουηδία για την Κάλμαρ

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντίρεσταμ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σουηδίας ενώ έχει φορέσει δύο φορές την φανέλα και της Ανδρικής ομάδας της πατρίδας του, αγωνιζόμενος στα φιλικά παιχνίδια με Μπαχρέιν και Κατάρ το 2012.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει: “Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Mikael Bertil Dyrestam”.

Share it