Search

Μεταγραφικές “σειρήνες” για τον Γιούρι Λοντίγκιν απο Αγγλία, Τουρκία και…Ελλάδα!

Εκτός Ρωσίας θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν.

Μάλιστα τα σενάρια για τον διεθνή με την Εθνική Ρωσίας κίπερ της Ζενίτ δίνουν και παίρνουν με έντονο ενδιαφέρον να έχουν δείξει για την απόκτηση του η Φενέρμπαχτσε αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ την περίπτωση του Λοντίγκιν του συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

Όλα δείχνουν πως μετά απο 5 χρόνια ο Λοντίγκιν θα αποχωρήσει απο την Αγία Πετρούπολη μια και απο την στιγμή που έχασε την θέση του βασικού γκολκίπερ ο Γιούρι δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην Ζενίτ αναζητώντας μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή του και στην Εθνική. Πιο ζεστά απο όλους όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ρωσία έχει μπει η ιστορική Νότιγχαμ που αγωνίζεται στην Championship, με το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το αν θα πάει απο τώρα ως ελεύθερος η θα βρει η χρυσή τομή με την Ρωσική ομάδα, η οποία θυμίζουμε πως πέρσι απέρριψε πρόταση δανεισμού του Λοντίγκιν απο την Λάτσιο, με τα “χέρια” της πάντως την δεδομένη στιγμή να είναι…δεμένα.

Share it