Search

Επενδύει στο μέλλον με Μπουλούτ ο Άρης Αβάτου που δάνεισε στην Μάνδρα τον Κλέντι Κόγιο!

Μια μεταγραφή και μια αποχώρηση έκανε γνωστή η ομάδα του Άρη Αβάτου που ανεβάζει ρυθμούς για το τοπικό ντέρμπι με την Ασπίδα την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αβάτου απέκτησε απο τον Κεραυνό Παλαιού Κατραμίου τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Τζελάλ Μπουλούτ, που μάλιστα σκόραρε στο τελευταίο του ματς με τον Κεραυνό, ενώ παράλληλα παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού στον Ερμή Μανδρας τον ταλαντούχο νεαρό κίπερ Κλέντι Κόγιο ώστε να πάρει παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά δείχνει διάθεση να επενδύσει και να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας σαιζόν, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης και όχι μόνο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι από σήμερα ακόμη ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής εντάσεται στο δυναμικό της ομάδος μας ο οποίος και αγωνιζότανε στην ομάδα του Κεραυνού Π.Κατραμίου ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Μπουλούτ Τζελάλ ο οποίος ξεκίνησε και προπονήσεις με την ομάδα μας ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδος μας Κledi Koyo παραχωρείται δανεικός στην ομάδα του ΕΡΜΗ ΜΑΝΔΡΑΣ.
ΜΠΟΥΛΟΥΤ καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Share it