Search

Τα παιχνίδια που θα εκτίσουν οι Λισγάρας και Ντουρίτσκοβιτς και οι δύο απόντες για Ατρόμητο!

Τέσσερις παίκτες Ξάνθης θα απουσιάσουν απο τα προσεχή παιχνίδια της Ξάνθης, λόγω καρτών, προσθέτοντας έναν εξτρά πονοκέφαλο στον Μίλαν Ράσταβατς.

Αρχικά ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο θα απουσιάσει ο Σαλιμό Σιλά αλλά και ο Κασά Καμαρά, ενώ ο Χρήστος Λισγάρας που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει απο το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την 18η αγωνιστική. Στο ματς με τους “πράσινους”  κάρτες συμπλήρωσε και ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που αποφασίστηκε να εκτίσει στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 19η αγωνιστική.

Στα της προπόνησης μετά το ρεπό της Δευτέρας, η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (19:00) με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, με τον Μίλαν Ράσταβατς να εστιάζει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο επόμενο παιχνίδι. Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Share it