Search

Πένθος στον Άρδα Καστανεών, αναβάλλεται το ματς με Έβρο Σουφλίου

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια του Άρδα Καστανεών μετά τον χαμό του Βαγγέλη Αγγελίδη, κουμπάρου του ποδοσφαιριστή και βοηθού προπονητή Σωτήρη Ντινούδη.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και μάλιστα είχε γίνει έκκληση για αιμοπετάλια, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι άμεση και συγκινητική, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Το τραγικό της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι πριν λίγους μήνες ο αποθανών, είχε γίνει πατέρας, αφού η σύζυγος του έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Μετά από αίτημα του Άρδα που φυσικά έγινε δεκτό από τον Έβρο Σουφλίου, το μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 16/1 θα διεξαχθεί την Τρίτη 22/1.

Η ανακοίνωση των Καστανεών:

Η ανακοίνωση του Σουφλίου:

«Το αυριανό παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου με αντίπαλο τον Αρδα Καστανεων αναβάλλεται και μεταφέρεται για την Τρίτη 22/01 την ίδια ώρα λόγω πένθους στην ομάδα των Καστανιών. Σαν Εβρος Σουφλίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον κ. Ντινουδη».

 

Share it