Search

Δηλώσεις απόλυτης στήριξης του Μάνταλου για Ουζουνίδη: “Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% διαβασμένη από τον προπονητή”

Μετά την στήριξη στον Μαρίνο Ουζουνίδη απ’ τους παίκτες του, που απορρέει έμμεσα απ’ την πειστική εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο και το πάθος και την αγωνιστικότητα του 0-4 στους “Ζωσιμάδες”, ήρθαν οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου, να αποδείξουν πως ο Εβρίτης προπονητής έχει τη στήριξη των ποδοσφαιριστών του, παρά τα όσα γράφονταν στην Αθήνα για το αντίθετο.

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του μετά την εμφατική νίκη του δικεφάλου, τόνισε πως σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος της νίκης αλλά και το ευρύ σκορ, οφείλονται στην προσέγγιση του προπονητή του:

Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να κάνουμε μια νέα αρχή, ήμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να βγούμε από αυτή. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής ήταν βάσει του αντιπάλου. Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% διαβασμένη από τον προπονητή. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ΑΕΚ δυνατή, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα αλλά θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται“.

Ο αρχηγός της “Ένωσης” μίλησε στην κάμερα της NOVA και για την κριτική που δέχεται ο ίδιος απ’ τον κόσμο της ΑΕΚ:

Μου έχει ασκηθεί αρκετή κριτική, μερικές φορές σωστά, μερικές λάθος, εγώ πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Τέλος αναφέρθηκε στην τραγική είδηση του θανάτου ενός οπαδού της ΑΕΚ, στον οποίον αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε, αλλά και τη νίκη:

Πριν το ματς είχαμε ένα δυσάρεστο στην οικογένεια της ΑΕΚ, ένας φίλος της ομάδας, ένας παλίκαρος έχασε τη ζωή του, η αποψινή νίκη και κάθε γκολ ήταν αφιερωμένο σε αυτόν. Το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Share it