Search

Αργυρό για τον Μύρο των Εθνικού & Φάρου στο Πανελλήνιο της Πεύκης!

Στην επιτραπέζια αντισφαίριση το καλωσόρισμα στο 2019 έγινε στην Πεύκη από τους μικρούς σε ηλικία αθλητές και με τον πιο γλυκό τρόπο. Μ’ ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα, που ήταν εντυπωσιακό σε μαζικότητα και άφησε θετικότατες εντυπώσεις σε οργάνωση, θέαμα και συναγωνισμό.

Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 πραγματοποίησε στις 12-13 Ιανουαρίου το 5ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της και το 6ο στη φετινή σειρά του θεσμού. Συγκέντρωσε 193 αθλητές και αθλήτριες (καθώς καταγράφηκαν τέσσερις απουσίες της τελευταίας στιγμής) και σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕ.Α.Π. του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης τούς δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για ν’ απολαύσουν παιχνίδια και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Για πολλοστή φορά το σωματείο της Μαγκουφάνας εμφάνισε φροντίδα και αγάπη για τις μικρές ηλικίες και απέδειξε ότι δίκαια έχει καθιερωθεί στο άθλημα η ετήσια αθλητική της εκδήλωση.

Ο Νικηφόρος Μύρος (στην παρακάτω φωτογραφία με τον προπονητή του Άγγελο Τσίμα) των Εθνικού και Φάρου Αλεξανδρούπολης ήταν εξαιρετικός και κατέκτησε τη 2η θέση στη δύσκολη κατηγορία των Παίδων. Πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσαν και οι αθλητές Ηλίας Σταματόπουλος, Κίμωνας Μήτκας, Γιώργος Καλλίας & Βαγγέλης Δερνεξής οι οποίοι πέτυχαν εξαιρετικά πλασαρίσματα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν o Γεράσιμος Πετρής στους εφήβους, η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεανίδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, η Ευγενία Καραθανάση στις κορασίδες, o Ανδρέας Βαμιανάκης στους παμπαίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις παγκορασίδες και ο Γιάννης Κιοσέλογλου στους μίνι παμπαίδες.

Οι 193 συμμετοχές προέρχονταν από 57 σωματεία όλης της χώρας. Στη βόρεια πλευρά της Αθήνας μετακινήθηκαν αθλητές από την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κορινθία, τη Χίο, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τα Ιωάννινα. Απουσίασαν δύο παίδες, μία κορασίδα και μία παγκορασίδα. Συνολικά και τις δύο μέρες η αγωνιστική δράση ξεπέρασε τις 20 ώρες.

 

Share it