Search

Με το 2.22 στο Μάντσεστερ!

Ξεκίνημα εβδομάδας με λίγες, αλλά δυνατές επιλογές σήμερα. Δεν υπάρχει μεγάλο πρόγραμμα, με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται στα πρωταθλήματα. Υπάρχουν όμως σημεία με αξία και θα τα τιμήσουμε.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

Έκανε… πάρτι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, διασύροντας με σκορ 9-0 τη Μπέρτον. Σχεδόν «καθάρισε» εκεί και τώρα επικεντρώνεται στη «μάχη» του τίτλου και το κυνήγι της Λίβερπουλ. Εκεί που για να μείνει στο κόλπο θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα. Στον αντίποδα, η Γουλβς έρχεται από τεράστια νίκη, με σκορ 2-1 επί της Λίβερπουλ, αποτέλεσμα που την έστειλε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Βέβαια, σήμερα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο σε μια έδρα που το τελευταίο της διπλό καταγράφηκε το 1979. Οι «λύκοι» έχουν παρουσιάσει πολύ σοβαρό πρόσωπο κόντρα στις «μεγαλύτερες» ομάδες. Περιμένουμε να το κάνουν και σήμερα. Μπορεί να μην είναι φαβορί, όμως μπορούν να βρουν το γκολ. Για αυτό, θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έμεινε στο 1-1. Αυτό που του έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής φέτος είναι η αστάθεια που παρουσιάζει στην απόδοση του και η δυσκολία του στο σκοράρισμα. Από την άλλη, η ΑΕΚ πάει σε μια έδρα που έχει μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες της επισκέψεις. Προβληματίζει έντονα η «Ένωση», που προέρχεται από το 1-1 με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο. Χρειάζεται ηλεκτροσόκ για να συνέλθει, αφού πλέον δείχνει ικανή να μείνει ακόμα και εκτός πεντάδας. Προφανώς και είναι φαβορί σήμερα, περιμένουμε όμως πως αν νικήσει θα το κάνει οριακά. Για αυτό, θα πάμε με τον άσο σε ασιατικό χάντικαπ +1.

Τα πάντα για τη winmasters θα τα βρεις στο Foxbet.gr

Share it