Search

Κέρδισε πόντους ο Ουζουνίδης, γκολ ο Μάνταλος στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννενα.

“Δεν υπάρχει θέμα απαντήσεων” ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά η εύκολη νίκη της ομάδας του σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τα 4 γκολ, έστειλα σαφές μήνυμα, που περιείχε απαντήσεις.

Κυρίως σε όσους ισχυρίζονταν πως “έχει χάσει” τα αποδυτήρια και δεν χαίρει τις εύνοιας των ποδοσφαιριστών του. Η ΑΕΚ στο καλύτερο της φετινό (αναφερόμαστε στην αγωνιστική περίοδο) ημίχρονο διέλυσε τον ΠΑΣ, πετυχαίνοντας 4 τέρματα, με τον Μάνταλο να ανοίγει τον χορό των γκολ από πολύ νωρίς. Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του απ’ τα 11 βήματα στο 5ο λεπτό, σε πέναλντι που κέρδισε ο Πόνσε.

Στο 20 η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της με αυτογκολ του Μιχαήλ, ενώ θα μπορούσε να φτάσει νωρίτερα στο γκολ, στα δοκάρια των Λιβάγια και Μπακασέτα. Το 3-5-2 του Ουζουνίδη εφαρμόστηκε άψογα στον αγωνιστικό χώρο με τον δικέφαλο να είναι συνέχεια πιεστικός και να φτάνει σε άλλα δύο γκολ με τον Πόνσε (45, 45+3).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατέβασε στροφές, ο Ουζουνίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Κρίστιτσιτς και το σκορ δεν άλλαξε, παρά τα δύο δοκάρια (Χουλτ 49, Νικολιάς 63′) και το πέναλντι του Αθανασιάδη στο τέλος, το οποίο απέκρουσε ο Μπάρκας.

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Μποκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς (76′ Νάουμετς), Γιάκος (82′ Ξύδας), Παμλίδης (46′ Σιόντης), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46′ Τσόσιτς), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μάνταλος, Αλεφ, Γκάλο, Μπακασέτας (69′ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Πόνσε (80′ Μπογέ).

Share it