Search

Photos: Μεγάλη ανατροπή επί του Παναθηναϊκού για τους Νέους της Ξάνθης που πάτησαν τετράδα!

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Νέοι της Ξάνθης που επικράτησαν με 3-2 του Παναθηναϊκού στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την οποία έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά δημιουργώντας δύο κλασικές ευκαιρίες όμως κόντρα στην ροή του αγώνα στο 8′ οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με τον Τζαβίδα που βγήκε απέναντι απο τον Γκάρα και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή ανέβασαν την πίεση τους και στο 20′ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δουλγέρη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού με τον Δραμινό ρέφερι να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι με τον Κώστα Δουλγέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-1.

Στο 30′ οι “πράσινοι” πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ εντός περιοχής κέρδισε τους αμυντικούς και τον Γκάρα για το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας και με τις διορθωτικές κινήσεις του Κώστα Μπεδρελή ανέβηκαν ψηλά, έχοντας τον Γκάρα σε εκπληκτική ημέρα σώζοντας τους ξανθιώτες απο 2-3 πολύ μεγάλες στιγμές για τους φιλοξενούμενους, με τους Ξανθιώτες να πιέζουν συνεχώς με μακρινά σουτ και  πλαγιοκοπήσεις. Τελικά στο 65′ η πίεση απέδωσε όταν ο Τριανταφύλλου έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Φάκη με κεφαλιά να κάνει το 2-2.

Στο 84′ οι ξανθιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή όταν ο Τσάπαρης βρήκε εξαιρετικά τον Γιάννη Φάκη που απο κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα οδηγώντας την Θρακιώτικη ομάδα στην μεγάλη ανατροπή

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 28 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 4η θέση, ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που έχει 27 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ Ξάνθη: Γκάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Τσιλιγγίρης(51′ Γράβας), Γκατζόγιας, Τσάπαρης, Κακουλίδης(57′ Τριανταφύλλου), Δουλγέρης(82′ Γκασιμπαγιαζίδης), Οκάν Σουλεϊμάν, Φάκης

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σπίνος, Σερπέζης, Τζαβίδας(81′ Σούλτσε), Ηλιάδης(69′ Σαμαράς), Παπαδόπουλος(59′ Σκεντεράι), Αθανασόπουλος, Ζαγαρίτης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share it