Search

Τέλος α’ γύρου με ήττα από τη Νέα Γενεά για τη Νίκη Αλεξ/πολης

Το πρώτο της ματς για το 2019 έπαιξε η Νίκη Αλεξανδρούπολης γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου με 3-0.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, με τη Νίκη να παρουσιάζεται με προβλήματα στο ματς.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της εβρίτικης ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης δεν είχε στην διάθεση του την Φλαμουρίδου η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (οστικό οίδημα στο πόδι) και θα επιστρέψει στη δράση μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ στην αποστολή δεν βρέθηκε η Παπάζογλου λόγω απώλειας συγγενικού της προσώπου. Έτσι την κεντρική της Νίκης αντικατέστησε η μόλις 16 ετών Παπαχρήστου.

Το θετικό για την θρακιώτικη ομάδα είναι το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετές νεαρές αθλήτριες, πράγμα που μπορεί να αποδεχθεί πολύ χρήσιμο στη συνέχεια. Επόμενο ματς για τη Νίκη και πάλι εκτός έδρας, απέναντι στην Ένωση Ελασσόνας στις 19/1.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-21, 25-17)

Σύνθεση Νίκης (Ανδρεάδης): Πεπόνη, Νικολαΐδου, Παπαχρήστου, Καρακύκλα, Παρισάκη, Μαραθοκαμπίτου, λ- Δημητρόπουλου (λ- Λυμπεροπούλου, Τζήλλα, Σιδηροπούλου, Ζυγερίδου, Κεσεσίδου).

Share it