Search

Ερυθρόλευκο πέρασμα στο 1.63

Γράφει στο foxbet ο Λάμπρος Λυριτζής

Οι 8 βαθμοί διαφορά που έχει αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό φαντάζουν πολλοί. Ωστόσο η αποχώρηση Πρίγιοβιτς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είναι συνηθισμένος στον πρωταθλητισμό κάνει τους ερυθρόλευκους να πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την διαφορά. Θα φανεί στην πορεία αν και οι ίδιοι είναι ικανοί να τρέξουν μεγάλο νικηφόρο σερί στον δεύτερο γύρο διότι στον πρώτο είχαν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Σήμερα πάντως θα περάσουν από την Λειβαδιά.

Ο Λεβαδειακός είναι κακή ομάδα φέτος και θα δυσκολευτεί να σώσει την χρονιά. Σίγουρα ο σύλλογος της Βοιωτίας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο την έδρα του αλλά σήμερα το γήπεδο θα γεμίσει με οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, θα το πάρω με το ασιατικό χάντικαπ -1.

Και θα το συνδυάσω με το αμφίσκορο στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τους οι κόκκινοι διάβολοι πραγματοποιούν αντεπίθεση μήπως και προλάβουν την 4άδα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρους τους αλλά αν περάσουν νικηφόρα σήμερα από το Γουέμπλεϊ θα αλλάξουν τα δεδομένα. Η ομάδα του Ποκετίνο βέβαια είναι πολύ σοβαρή αλλά και αποτελεσματική και φέτος. Αν υστερεί σε κάτι απέναντι στην αντίπαλό της είναι το βάρος της φανέλας. Θα δούμε όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν.

Η τελευταία επιλογή αποτελεί και πρόταση της ημέρας όσον αφορά το ιταλικό Κύπελλο.

Η Νάπολι με τον Αντσελότι στον πάγκο θέλει τρόπαια. Παρότι πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, η Γιουβέντους είναι εκτός συναγωνισμού, οπότε το Κύπελλο αποκτά μεγάλη σημασία. Η Σασουόλο βέβαια μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι έχει αποδώσει κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και οι όποιες κακές εμφανίσεις της σημειώθηκαν όταν αυξήθηκαν και οι προσδοκίες. Στο Σαν Πάολο θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό είναι στα υπέρ της, οπότε μπορεί σίγουρα να πετύχει ένα γκολ και να βάλει δύσκολα στους παρτενοπέι.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το kazino.

Share it