Search

Με το νέο της απόκτημα και σημαντικές επιστροφές στο πρώτο ματς του 2019 η Ασπίδα Ξάνθης!

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς η Ασπίδα Ξάνθης, που θα υποδεχθεί την Κυριακή στο ΔΑΚ Ξάνθης τον Κεραυνό Πέρνης(15:00, LIVE Sporsaddict).

Ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι για τους ξανθιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλοντας να διατηρηθούν κοντά στις θέσεις παραμονής. Στο πρώτο ματς του 2019 ο Χρήστος Σαμαράς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νέου αποκτήματος της ομάδας, Νίκου Χατζηπαπά αλλά και των Μάριου Χατζηγεωργίου, Μιχάλη Κωτίδη και Κυριάκου Κοντογιαννίδη που επιστρέφουν απο τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Μοναδικός απών θα είναι ο Γιάννης Χριστοφορίδης αλλά και ο Παναγιώτης Πεντεζίδης που χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν, ενώ την τελευταία στιγμήν θα κριθεί η ετοιμότητα του Μανώλη Ανδρέου. Ο τεχνικός της Ασπίδας πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του με την τελική 18αδα να ανακοινώνεται πριν το ματς.

Αναλυτικά αυτοί είναι οι: Χατζηγεωργίου, Κασαμπαλής, Δογανίδης, Ζώτος, Κοντογιαννίδης, Σαμαράς, Κυριαζίδης, Κατσής, Χατζηπαπάς, Κωτίδης, Κούπας, Μαλαδένης, Μερακλής, Νικολούδης, Νταμπανλής, Παπαδόπουλος, Σάββογλου, Χριστοφορίδης, Χατζηπαρασκευάς, Βαγιανός και Ανδρέου

Share it