Search

Με το αριστερό η Κ15 της Ξάνθης που λύγισε στο δεύτερο μέρος απο τον ΠΑΟΚ!

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο το αθλητικό κέντρο Lolas η Κ15 της Ξάνθης που ηττήθηκε με 2-0 απο τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής του Βόρειου ομίλου.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος έχοντας και καλή στιγμή με τον Πατήρα, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών στο δεύτερο μέρος να σκοράρει δύο φορές, στο 50′ με τον Τσίκο και το 60′ με τον Κούτσια, και να φτάσει στη νίκη “σπάζοντας” παράλληλα και το αήττητο εκτός έδρας της Ξάνθης,

Η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους 17 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 25 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Φουστανάς με βοηθούς τους Κουφό και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κουτσίδης, Ζίλος, Τασιούρας, Τσέλα (49΄Σινανάι), Πιτιλάκος (66’ Συμεωνίδης), Τσίκος, Καλόγηρος (40’ Μπάμπουρας), Σμυρλής, Κουλούρης (57’ Σπυριδόπουλος), Κούτσιας (73’ Κεδίκογλου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Παροτσίδης, Γιουρούκ, Κουτσός, Τυριάκης (66′ Μαρκοσιάν), Μετεντζίδης, Χότσκα (77′ Μπλιούμης), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (71′ Τσάκαλος), Πατήρας, Ιωσηφίδης.

Share it