Search

Με Μακέντα και Άλτμαν η 20μελης αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη!

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί χωρίς άλλα προβλήματα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα(13/1) στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την Ξάνθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και ακολούθως ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους… εκλεκτούς για την «πράσινη» αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκεται και πάλι ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς ο Ιταλός στράικερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και ο παρτενέρ του στην επίθεση του Παναθηναϊκού, Αργύρης Καμπετσής. Παράλληλα, εκτός των πλάνων του 49χρονου τεχνικού βρίσκεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ η… έκπληξη αφορά στην παρουσία, για πρώτη φορά μετά από απουσία 10 μηνών, του Όμρι Άλτμαν σε αυτήν!  Βέβαια, ο Ισραηλινός άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «τριφυλλιού» κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και προκειμένου να αρχίσει να παίρνει… κλίμα, μέχρι να μπει κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Την 20άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Μακέντα.

Share it