Search

Ήττα με ανατροπή απο τον ΠΑΟΚ για τους Έφηβους της Ξάνθης με δύο…Ξανθιώτικα δοκάρια!

Αποφασισμένη να μπει με το δεξί στο 2019 πήγε στην Θεσσαλονίκη η Κ17 της Ξάνθης που πάλεψε απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, κατάφερε να προηγηθεί αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 στο παιχνίδι που έγινε στο αθλητικό κέντρο Lolas στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και στο 15′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον πρώτο της σκόρερ, Νεκτάριο Κοτόπουλο να κάνει το 1-0 για τους ξανθιώτες. Στην συνέχεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε και στο 30′ ισοφάρισε με τον Τζόλη ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του ξανθιώτη αμυντικού της, Αβεντίς Αβεντισιάν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 64′ να πάρουν το προβάδισμα με τέρμα του Γκορτεζιάνι, με τους ξανθιώτες να προσπαθούν να αντιδράσουν όμως τόσο  τα σουτ του Κοτόπουλου όσο και του Τσιτσεκίδη δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 70′ η ομάδα της Ξάνθης άγγιξε την ισοφάριση με κεφαλιά του Νιαζίφογλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους, ενώ η ομάδα των Αλεξιάδη και Χάγκαν έφτασε στους 32 βαθμούς.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Σκουτας με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Τσιρώνα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης (80’ Κιουρτσίδης), Καραμπέρης, Πιπιλιάρης (65’ Κουτεντάκης), Γρόσδης (78΄Κουίδης), Τζόλης, Κωνσταντέλιας (λ.τ. 15’ Γκορτεζιάνι), Αλτιντζής (45΄Κιτσάκης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μανίσογλου, Δήμος, Νιαζίφογλου, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Χασάνογλου, Τσιτσεκίδης(80′ Αλεξανιάν), Μολώνης(65′ Τσιπούρας), Κοτόπουλος, Γκαρνέτας(75′ Αλή)

 

Share it