Search

Ξεκινά ο “γολγοθάς” της Ξάνθης με 7 παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα! Το πρόγραμμα “φωτιά” του ΑΟΞ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

“Ξέρουμε τι μας περιμένει” αυτό ανέφερε ο Μίλαν Ράσταβατς στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, για το πρόγραμμα φωτιά που έχει μπροστά της η ομάδα της Θράκης που μέσα σε ένα μήνα έχει μπροστά της έχει 7 παιχνίδια, 6 για το πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Φυσικά αυτή η αναφορά πέρα απο το γεγονός των συνεχόμενων αγώνων και ειδικά το διάστημα 20 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου που η Ξάνθη έχει παιχνίδι Τετάρτη-Κυριακή, αλλά κυρίως για το γεγονός πως το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά μικρό και θα πρέπει όλοι όσοι χρησιμοποιηθούν να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Βλέπεται δεν είναι μόνο το ζήτημα των πολλών αναμετρήσεων σε μικρό διάστημα αλλά κυρίως η σημαντικότητα αυτών, μια η Ξάνθη έχει 3 εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο, Άρη και Λαμία αλλά και 4 πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό(Κύπελλο), Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Παιχνίδια που αν μη τι άλλο θα κρίνουν εν πολλοίς τους στόχους της ξανθιώτικης ομάδας, και κυρίως αν θα μπορεί να έχει Ευρωπαϊκές βλέψεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ξάνθης έχει ως εξής:

Κυριακή 13/1 19:00, Παναθηναϊκός – Ξάνθη

Κυριακή 20/1 19:00, Ξάνθη – Ατρόμητος

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 22-23-24/1 Ολυμπιακός – Ξάνθη

Σάββατο 26/1 19:00, Παναιτωλικός – Ξάνθης

Πέμπτη 31/1 19:00, Ξανθη – Άρης

Κυριακή 3/2 15:00, ΟΦΗ – Ξάνθη

Σάββατο 9/2 19:00, Ξάνθη – Λαμία

Share it