Search

Μεταγραφή εκ των έσω για την Ασπίδα Ξάνθης!

Μπορεί η Ασπίδα να έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη της μεταγραφή, αποκτώντας τον Χατζηπαπά, και παράλληλα να κινείται δυναμικά για την απόκτηση ακόμη 2 παικτών τα ευχάριστα για τον Χρήστο Σαμαρά έρχονται  απο έναν παίκτη που ανήκει απο το καλοκαίρι στον σύλλογο.

Ο Μιχάλης Κωτίδης(με το νούμερο 8) που το καλοκαίρι πριν καν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό μετά απο ένα φιλικό με τον Ορφέα, και με την έναρξη των προπονήσεων το 2019 ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σαμαράς και οι άνθρωποι της Ασπίδας είδαν με ικανοποίηση τον Κωτίδη όχι απλά να προπονείται κανονικά αλλά να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας ότι δούλεψε πολύ σε όλη την διάρκεια της αποθεραπείας του και ειδικά στην φυσική κατάσταση.

Άπαντες στον σύλλογο είναι πολύ χαρούμενοι  για την εικόνα του Κωτίδη που θεωρείται σαν…νέα μεταγραφή καθώς ετσι και αλλιώς λόγω του σοβαρού του τραυματισμού δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Καιρού επιτρέποντος αυτό θα γίνει την Κυριακή με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης.

Share it