Search

Καμπάνια στήριξης και ευαισθησίας για την οικογένεια που έχασε το σπίτι της στις φλόγες στον Πετεινό Ξάνθης

Καμπάνια υποστήριξης για τον στρατιωτικό ΕΜΘ αρχιλοχία Γργόριο Παπαδόπουλο οργανώνει η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, προκειμένου να τον υποστηρίξει στην ατυχία της οικογένειάς του, που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν τη νέα χρονιά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, το σπίτι του στον Πετεινό κάηκε ολοσχερώς. Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο οι συγχωριανοί του, όσο και οι συνάδελφοί του από τη Μονάδα του, ο Διοικητής της Ταξιαρχίας του και ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ, δηλώνοντας ότι θα συνεισφέρουν με κάθε μέσο στην αποκατάσταση του κτίσματος. Όπως αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών «σχεδόν 2 εβδομάδες μετά, η προσπάθεια αποκατάστασης της οικίας του φαντάζει ακατόρθωτη, καθώς οι ζημιές που υπέστη είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Η Ένωσή μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος του παθόντα συναδέλφου, απευθύνει έκκληση προς όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας, προκειμένου να συνδράμουν από το υστέρημά τους στην αγορά υλικών που χρειάζονται για την αποκατάσταση της οικίας του. Ακόμα μεγαλύτερη έκκληση απευθύνουμε στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής, προκειμένου να συνδράμουν -στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας / ευθύνης – στην αποπεράτωση των εργασιών που απαιτούνται».

Ιδιαίτερα τονίζεται από την πλευρά της Ένωσης ότι το ένα ανήλικο τέκνο της οικογένειας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, η κατάσταση του οποίου απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης και η μητέρα της συζύγου του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κινητικής αναπηρίας, σε γενικό ποσοστό 85%.

 Τραπεζικά στοιχεία για δωρεές

Λογαριασμός IBAN: GR2301102070000020763091004

Δικαιούχος: Κακλαμάνου Ελένη Άγγελος

Εθνική Τράπεζα

Οι προσφέροντες να αναγράφουν ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ»

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6995811639, Γρηγόρης Παπαδόπουλος

6996925292, Κακλαμάνου Ελένη

Share it