Search

Προανήγγειλε δύο μεταγραφές και μια… αποχώρηση ο Μίλαν Ράσταβατς!

Δύο σημαντικές ειδήσεις έβγαλε ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς κατά την συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Σέρβος τεχνικός σε ερώτηση σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τόνισε πως υπάρχουν επαφές με δύο ποδοσφαιριστές με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε αρκετά καλό στάδιο, ο λόγος για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό. Με την ομάδα να προσπαθεί όσο πιο σύντομα μπορεί και ενόψει της δύσκολης συνέχειας να τις ολοκληρώσει, αν και όπως τόνισε πάντα την Χειμερινή περίοδο είναι πιο δύσκολες οι κινήσεις καθώς οι παίκτες θέλουν τον χρόνο τους για να κλείσουν τις υποθέσεις τους.

Απο την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έκρυψε την απογοήτευση του σχετικά με την περίπτωση του Τζέφρι Σαρπόνγκ, του οποίου το όνομα ακούγεται αρκετά έντονα για αποχώρηση, κυρίως ως προς το γεγονός πως οι αρκετοί τραυματισμοί δεν τον βοήθησαν να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί. Δείχνοντας παράλληλα πως δεν είναι δεδομένο πως η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα συνεχίσει να δείχνει υπομονή σε αυτό  το γεγονός, χωρίς πάντως να είναι απόλυτα δεδομένο πως ο Ολλανδός θα αποχωρήσει απο τον σύλλογο καθώς και ο Σέρβος δεν έδειξε να έχει παρθεί οριστική απόφαση ως προς το μέλλον του.

Χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς ανέφερε για τον Σαρπόνγκ: “Ο Σαρπόνγκ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και προσωπικότητα επίσης. Είχε όμως 3 τραυματισμούς σε διάστημα 6 μηνών και δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και θέλουμε. Και ο ίδιος δεν είναι χαρούμενος που δεν μπορεί να μας βοηθήσει κι εμείς που χάνουμε με τραυματισμούς μία πολύτιμη μονάδα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η περίπτωσή του γιατί είναι λογικό πως και εμείς θέλουμε κάτι παραπάνω”

Share it