Search

Με πλούσιες εμπειρίες επέστρεψαν απο το Πανελλήνιο τουρνουά οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης(+pics)

Με πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές, επέστρεψαν απο της Σέρρες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης που μετείχαν για ακόμη μια χρονιά στο Πανελλήνιο τουρνουά Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και διοργανώτρια την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού.

Στο τουρνουά πέρα απο την Ασπίδα μετείχαν επίσης και  οι:  Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Κρόνος Γέρακα, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αστέρας Καβάλας,  Πιερικός και Ορφέας Ν. Σκοπού Σερρών. 

Η ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ αγωνίστηκε κόντρα σε Κρόνο Γέρακα, Κρόνο Αγίου Δημητρίου καταφέρνοντας να αφήσουν καλές εντυπώσεις παίζοντας με δυνατές ομάδες.

Άλλωστε ο σκοπός των αγώνων δεν ήταν οι νίκες αλλά οι εμπειρίες των μικρών κοριτσιών αλλά και η ευκαιρία μιας δυνατής προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για την ομάδα της Ασπίδας αγωνίστηκαν οι: Μπίκου, Παυλάκη, Ευθυμίου, Τασελαρίδου, Χαλκίδου, Πετρίδου, Τσερπίδου, Κούδρου, Ραφαηλία και Μαριάννα Μαγγοπούλου, Τονικίδου, Θεοδωρίδου, Μπαϊρακτάρ.

Ενώ ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε για το τουρνουά ο Ορφέας Νέου Σκοπού:

Το 2ο πανελλήνιο τουρνουά κορασίδων ολοκληρώθηκε και ο Ορφέας Νέου Σκοπού θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει από καρδιάς: Τις ομάδες (Άρης, Ασπίδα Ξάνθης, Αστέρας Καβάλας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Κρόνος Γέρακα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πιερικός)που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά προσφέροντας αγώνες υψηλού επιπέδου και με την εν γένει συμπεριφορά τους βοήθησαν να κυλήσουν όλα ομαλά.

Την κοινωφελή επιχείρηση και τον δήμο Εμμανουήλ Παππά για την οικονομική και όχι μόνο στήριξη τους. Τον σύλλογο Ορφέα για την ιδανική και σε αυτό το τουρνουά, συνεργασία με το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Τους χορηγούς μας : Ελλήνων Γευσεις το εστιατόριον, Οπτικά Στέφανος Παπανίκος, Μαντάμ slow food, Υβόννη fashion for women, Καλύτερος ψητοπωλείον, Βέρρος Κων/νος υπηρεσίες οικονομικών συμβούλων καθως και το ξενοδοχείο Ελπίδα resort & spa.

Την CosmoteTV η οποια για μια ακόμη χρονιά ήταν χορηγός επικοινωνίας! Όλους τους δημοσιογράφους και τα κανάλια που κάλυψαν με ρεπορτάζ το τουρνουα καθώς και τον ανεξάρτητο για τις υπέροχες φωτογραφίες του! Τον δικό μας «χάκερ»…Παναγιώτη Καγιογλιδη που εργάστηκε για την κάλυψη όλων των αγώνων με κάθε λεπτομέρεια!

Τους διαιτητές και τα κορίτσια της γραμματείας που με υπομονή και καλή διάθεση δεν άφησαν στιγμή να χαθεί ο έλεγχος. Τέλος τους εθελοντές, όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες, οι οποίοι για μια ακόμα φορά αφιλοκερδώς συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καλυφθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Και του χρόνου!!!

Ο υπευθυνος ακαδημιών: Γιώργος Καραγκουτης

Ο γενικός αρχηγός: Γκαβανόζης Γ. Χρήστος

Ο προεδρος του τμήματος: Γκαβανόζης Ε. Χρηστος

Share it