Search

Με Πανόπουλο η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης ενόψει Ολυμπιακού! Δείτε την αποστολή των Θρακιωτών

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του 2019 με τον Ολυμπιακό για το θεσμό του κυπέλλου.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για τον πρώτο αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (Τρίτη 8/1, 17:15, Xanthi FC Arena), η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Σουλεϊμάν, Μελισσόπουλος, Μπαριέντος, Μπρίτο, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Γιώργο Χριστακόγλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας ενώ παράλληλα ευχήθηκε «καλή χρονιά» στο προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της Ξάνθης.

Share it