Search

Στην τελική ευθεία για Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Αντίστροφα για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για το 2019 βρισκόμαστε, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου στο ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει τις τελευταίες ημέρες την ένταση στις προπονήσεις, επιθυμώντας να έχει όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση τόσο για το ματς με τους ξανθιώτες, όσο και για τη δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει με πολύ κρίσιμα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του από το ξεκίνημα της χρονιάς δύο ακόμη παίκτες, τους Σολδάνο και Μασούρα, οι οποίοι δηλώνουν καθημερινά ότι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Κάτι το οποίο βάζει σε σκέψεις τον κόουτς του Ολυμπιακού ενόψει και της αναμέτρησης με τους Θρακιώτες.

Οι Πειραιώτες έχουν ακόμη δύο ημέρες σκληρής δουλειάς μέχρι τον αγώνα με την Ξάνθη, στις οποίες αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Μαρτίνς για τα πλάνα του ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Share it