Search

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ με τον Πανελλήνιο ο Παναγιώτης Τσότρας!

Τον πρώτο του τίτλου ως προπονητής του Πανελλήνιου πανηγύρισε ο ξανθιώτης προπονητής Παναγιώτης Τσότρας, που είδε τους αθλητές του να κερδίζουν με 3-1 σετ την Πολιτεία πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ για τη σεζόν 2018-19.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσότρα που φιλοξένησε και την τελική φάση της διοργάνωσης, νίκησε στον τελικό του φάιναλ-4 με 3-1 σετ την Πολιτεία και πανηγύρισε το τρόπαιο, παρουσία περίπου 200 θεατών στο κλειστό της Κυψέλης. Ο πρωτοπόρος της τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ, για να φθάσει μέχρι τον τίτλο απέκλεισε τρεις ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία (στην Β’ Εθνική) και ήταν η Κερατέα με την Αγία Παρασκευή με 3-2 σετ, στον ημιτελικό επικράτησε του Παπάγο με 3-0 σετ και στον τελικό, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, με κορυφαίο τον Γιάννη Τοκάνη, έφθασε στην ανατροπή.

Οι παίκτες της Πολιτείας, μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια δείχνοντας κάποια σημάδια κόπωσης, μετά και τον χθεσινό ημιτελικό με την Γκράβα που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 3-1 (18-25, 25-18, 25-20, 25-17)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Τσότρας): Μοϊάνος, Αθανασόπουλος, Λεοντίου, Βλάσσης, Τοκάνης, Τριπολιτσιώτης / Ζαγκλής (λ), Μαρκούτης (λ), Σχίζας, Μαρκόπουλος, Δραβόπουλος.

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Μπαΐλης): Χριστίδης, Μάντζιος, Γιώτης, Τουφεκούλας, Μανιάτης, Καζάρας / Σαμουήλης (λ), Γεωργάκης (λ), Κώτσος, Παπακωστόπουλος, Σκοτίδας, Κάσσαρης.

Share it