Search

Αυλαία με νίκη επί του Λεύκιππου για το Εφηβικό του Αρίωνα και αναμονή για τον… “τελικό” κατάταξης

Το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας σε όλα τα αθλήματα στην Θράκη το Σάββατο 5 Ιανουαρίου έγινε στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” οπού ο Αρίωνας Ξάνθης κέρδισε με 73-62 τον Λεύκιππο Ξάνθης για την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αρίωνα είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην Β’ φάση και απλά πλέον θα αναμένει το ματς της Κυριακής, καιρού επιτρέποντος, μεταξύ του Αστέρα Καβάλας και της Ασπίδας οπού θα μάθει ποια θα είναι η τελική του θέση στο πρωτάθλημα και ως τι θα περάσει στα πλέι οφ.

Αυτή την στιγμή η Ασπίδα είναι το απόλυτο φαβορί καθώς με απλή νίκη προκρίνεται ως πρώτη του ομίλου παίρνοντας ως δεύτερο μαζί του τον Αρίωνα, βέβαια η ομάδα της Ξάνθης προκρίνεται  ως πρώτη ακόμη και με ήττα μέχρι και 13 πόντους έχοντας πολύ μεγάλο πλεονέκτημα απο το πρώτο ματς(+15). Όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες της Ξάνθης είναι με το ενάμισι πόδι στα πλέι οφ καθώς για να αποκλειστεί κάποιος , δηλαδή η Ασπίδα, θα πρέπει ο Αστέρας να κερδίσει με 17 πόντους διαφορά ωστέ να προκριθεί ως δεύτερη.

Αναλυτικά:

Αρίων Ξάνθης – Λεύκιππος Ξάνθης   73-62

Κυριακή 6/1

18:00, Κ.Γ. Καβάλας: Αστέρας Καβάλας – Ασπίδα Ξάνθης  (Λάλλα – Μυσιρλής)

20:00, Κ.Γ. Καβάλας: ΑΟ Καβάλα – ΑΟ Χρυσούπολης  (Λάλλα – Κολέβα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αρίων Ξάνθης   18(8-2)

2. Ασπίδα Ξάνθης  17(8-1)

————————————-

3. Αστέρας Καβάλας   16(7-2)

4. Λεύκιππος Ξάνθης  12(2-8)

5. Χρυσούπολη   10(2-7)*

6. ΑΟ Καβάλα   10(1-8)

* Έχει έναν μηδενισμό

Share it