Search

Μέσω Ορφέα το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του 2019 για την Ασπίδα Ξάνθης!

Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ασπίδα Ξάνθης που απέκτησε απο τον Ορφέα Ξάνθης το Νίκο Χατζηπαπά, που αναμένεται άμεσα να ενισχύσει την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά που πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του Θεσσαλονικιού χαφ.

Ο Χατζηπαπάς γεννήθηκε στης 06/06/1998, και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στης ακαδημίες του Πανοράματος. Το 2010 και μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις πήρε μεταγραφή για τον  Άρη, οπού έμεινε έως το 2015 και έφτασε να είναι βασικός στην Κ 17 πετυχαίνοντας μάλιστα και 20 τέρματα! Το 2016 επέστρεψε στην ομάδα του Πανοράματος για να μπορέσει να αφοσιωθεί και στο διάβασμα θέλοντας να περάσει στο Πολυτεχνείο κάτι που κατάφερε. Στο Πανόραμα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας πετυχαίνοντας 20 γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην Α’ κατηγορία.

Δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο απο τον Ορφέα Ξάνθης που απέκτησε Γιαννακόπουλο και Χατζηπαπά!Την 2016-2017 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Καμπανιακού, ενώ τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόταν με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης, οπού ειδικά πέρσι είχε αρκετές συμμετοχές το πρώτο εξάμηνο όμως της φετινής σαιζόν έμπαινε κυρίως αλλαγή  και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά και ο Χατζηπαπάς να πάει λίγο πιο δίπλα στο ΔΑΚ για να ενισχύσει την  προσπάθεια της Ασπίδας για παραμονή στην κατηγορία

Η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

“Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Χατζηπαπά. Καλωσορίζουμε τον Νίκο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

Share it