Search

Κοπή πίτας με βραβεύσεις για αθλητές κολύμβησης & ιστιοπλοΐας στον ΟΦΘΑ! (photos)

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξ/πολης καλωσόρισε το 2019 με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας χθες 2 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, όπου βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους αθλητές και αθλήτριες του ιστιοπλοϊκού και του κολυμβητικού τμήματος, αλλά και προπονητές του Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Μεταξύ αυτών ο Αναστάσιος Κούγκουλος ως καλύτερος αθλητής στο αγώνισμα 50μ. πεταλούδας με χρόνο 25“79 και 657 βαθμούς και η Όλγα Στούρα ως καλύτερη αθλήτρια στο αγώνισμα 400μ. Μικτή Ατομική με επίδοση 5΄09“11 και 639 βαθμούς .

Ιδιαίτερη τιμή αποδόθηκε στον μέχρι πρότινος πρόεδρο και ιδρυτή του ΟΦΘΑ κ. Στέλιο Βαγενά με τη βράβευσή του για την πολυετή παρουσία και συνεισφορά στα δρώμενα του αθλητισμού.

Ακόμη ο ΟΦΘΑ βράβευσε τους Παραολυμπιονίκες Δήμο Μιχαλεντζάκη & Δημήτρη Καρυπίδη.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο δημοτικό θέατρο αθλητές, γονείς και φίλοι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου, ο οποίος προπονεί πάνω από 400 αθλητές στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Τυχερή της βραδιάς η αθλήτρια του κολυμβητικού τμήματος Αθανασία Νεραντζάκη, η οποία κέρδισε το φλουρί της φετινής βασιλόπιτας.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Share it