Search

Ξανά σε ομάδα της Χρυσούπολης μετά απο 2,5χρόνια ο Βασίλης Λαζαρίδης!

Μετά την παρουσία του στο Νέστο Χρυσούπολης το 2016 ο Βασίλης Λαζαρίδης επιστρέφει ξανά σε ομάδα της Χρυσούπολης όχι όμως το Νέστο αλλά την έτερη ομάδα του Δήμου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SA o ξανθιώτης χαφ συμφώνησε και ήδη ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Κεραυνό Πέρνης, με την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά να δείχνει πολύ ζεστό ενδιαφέρον πείθοντας τον να αποχωρήσει απο τον Ορφέα για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Ο Λαζαρίδης που έκανε την διαδρομή Ορφέας Ξάνθης- Άρης Αβάτου και το τελευταίο δίμηνο είχε επιστρέψει στον Ορφέα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει απο την ομάδα της Ξάνθης λόγω μικρού χρόνου συμμετοχής θέλοντας να ξαναμπεί σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Κάτι που θα αναζητήσει στην ομάδα του Κεραυνού Πέρνης οπού θα βρει και αρκετούς πρώην συμπαίκτες όπως οι ξανθιώτες Αντώνης Χαριτίδης και Οδυσσέας Γεωργιάδης αλλά και παιδιά που έχουν συνυπάρξει στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, οπού ο Λαζαρίδης ήταν αρχηγός στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες του Κεραυνού κάνουν αγώνα δρόμου για να εκδοθεί το δελτίο του μέχρι την Κυριακή ώστε να μπορεί να αγωνιστεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Share it