Search

Οι 18+1 στιγμές του Έβρου Σουφλίου από το 2018 που έφυγε!

Το 2018 μας αποχαιρέτησε και η ευχή όλων είναι το 2019 που ήρθε να φέρει περισσότερες καλές απ’ ότι κακές στιγμές για όλους.

Ότι όμως συμβαίνει στη ζωή το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό. Παντού δηλαδή υπάρχουν τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στιγμές.

Ο Δήμος Σουφλίου είχε πολλές αφορμές για να πανηγυρίσει μέσα στο 2018 καθώς επιτυχίες είχε τόσο η ομάδα βόλεϊ του Έβρου Σουφλίου, όσο και αυτή του ποδοσφαίρου στο β’ μισό της χρονιάς.

Πάμε να δούμε λοιπόν κατά χρονική σειρά τις 18+1 στιγμές, καλές και άσχημες, του Έβρου Σουφλίου και του ΓΕΛ Σουφλίου από την χρονιά που έφυγε, έτσι όπως τις κατέγραψε το SportsAddict.gr!

  1. Στις 10 Ιανουαρίου η ακαδημία ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου, μέλος του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε σε μία εξαιρετική ενέργεια και πιο συγκεκριμένα σε εθελοντική αιμοδοσία (θυμηθείτε εδώ).

2. Στις 20 Ιανουαρίου ο Έβρος είδε τον Ερμογένη Ξάνθης να φεύγει νικητής από το Σουφλί στο ντέρμπι του Ανδρικού της ΕΣΠΕΘΡ, ήττα που ωστόσο δεν έμελλε να στερήσει από τους γηπεδούχους τον τίτλο του πρωταθλητή (θυμηθείτε εδώ).

3. Μία σπουδαία μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Άκη Ζήκο, συνάντησαν κατά την επίσκεψη τους στα Σπάτα οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Έβρου (θυμηθείτε εδώ).

4. Μεγάλη στιγμή για τους Έφηβους του Έβρου Σουφλίου οι οποίοι μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο (θυμηθείτε εδώ).

5. Στις 18 Φεβρουαρίου μία πολύ αγαπητή μορφή στο ποδόσφαιρο του Σουφλίου έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον Αλέκο Παπαναστασίου (θυμηθείτε εδώ).

6. Στις αρχές του Μάρτη οι πρωταθλητές Ελλάδας του ΓΕΛ Σουφλίου γνώρισαν την ήττα από το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης σε ένα συγκλονιστικό ματς (θυμηθείτε εδώ).

7. Στις 5 Μαρτίου οι Έφηβοι του Έβρου Σουφλίου είχαν φιέστα, με την ΕΣΠΕΘΡ να πραγματοποιεί την απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή της Περιφέρειας (θυμηθείτε εδώ).

8. Μία μέρα αργότερα, οι Παίδες του Έβρου Σουφλίου αναδείχθηκαν με τη σειρά τους πρωταθλητές στην ΑΜ-Θ (θυμηθείτε εδώ).

9. Μετά τους Παίδες και του Έφηβους, το πρωτάθλημα στην Θράκη & Ανατ. Μακεδονία κατέκτησαν και οι άνδρες του Έβρου με νίκη επί του Ερμογένη στην Ξάνθη στις 18 Μαρτίου (θυμηθείτε εδώ).

10. Μία μέρα μετά από αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο, εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση του προπονητή των επιτυχιών Νίκου Μούχλια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία εξέφρασε την περηφάνια του για τους αθλητές του, αλλά και το παράπονο του για τους «αθλητικοπατέρες του χωριού» (θυμηθείτε εδώ).

11. Στις 6 Μαΐου οι Παίδες του Έβρου Σουφλίου σφράγισαν την πρόκριση τους στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (θυμηθείτε εδώ).

12. Στις 10 Μαΐου έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Έβρου Σουφλίου να μην λάβει μέρος στο ανόδου για την Α2 που διεξήχθη στην Καρδίτσα (θυμηθείτε εδώ).

13. Στις 22 Ιουνίου οι Παίδες του Έβρου μπήκαν με το «δεξί» στο Final 4 του Πανελληνίου επικρατώντας της Καλαμάτας.

14. Στις 24 Ιουνίου, ακόμη μία μεγάλη διάκριση για το βόλεϊ του Σουφλίου ήταν γεγονός. Οι Παίδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο (θυμηθείτε εδώ)!

15. Τη νύχτα μέρα έκαναν οι κάτοικοι του Σουφλίου κατά την επιστροφή των πρωταθλητών Ελλάδας, σε μία βραδιά που θα τη θυμούνται όλοι για αρκετό καιρό (θυμηθείτε εδώ).

16. Την 1η του Ιούλη οι Εβρίτες κράτησαν την υπόσχεση τους και κουρεύτηκαν όλοι «κόντρα» (θυμηθείτε εδώ).

17. Στις 9 Ιουλίου, αλλαγή σελίδας για την διοίκηση ποδοσφαίρου του Έβρου και νέος πρόεδρος ο Νίκος Νταβρανίκας (θυμηθείτε εδώ).

18. Στις 14 Ιουλίου ο Έβρος Σουφλίου ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχισκόρερ της Α’ Έβρου Χρήστου Γιαννόπουλου, μία από τις πιο «ηχηρές» μεταγραφές του καλοκαιριού στο νομό (θυμηθείτε εδώ).

19. Στις 16 Δεκεμβρίου το πρώτο μισό της σεζόν στην Α’ Έβρου ολοκληρώνεται και η ομάδα του Έβρου Σουφλίου κατακτά τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας (θυμηθείτε εδώ).

Share it