Search

Οι 18+1 πιο σημαντικές στιγμές του 2018 για τον Ορφέα Ξάνθης!(+pics)

Ακόμη μια χρονιά που τον βρίσκει σε Εθνική κατηγορία, με πολλές θετικές και αρνητικές στιγμές στην χρονιά ολοκλήρωσε ο Ορφέας Ξάνθης.

Μια χρονιά που στο πρώτο της μισό  ήταν αρκετά δύσκολη με την ομάδα να μάχεται για την παραμονή της και να χάνει στον τελικό του Κυπέλλου, όμως το φινάλε ήταν εξαιρετικό με μεγάλα αποτελέσματα που ένωσαν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο με την παραμονή στο φινάλε να “φτιάχνει” του πάντες.

Κάι αυτό φάνηκε στο δεύτερο μισό του ’18 που βρίσκει τον Ορφέα στην 4η θέση  της βαθμολογίας με εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, στους “4” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης οπού αναζητά τον 10ο τίτλο, αλλά και με συνεχή παραγωγή ταλέντων και επιτυχιών απο την Ακαδημία του συλλόγου

Συλλέξαμε κάποιες απο τις πιο σημαντικές στιγμές, λόγω του μικρού αριθμού σίγουρα μας ξέφυγαν και κάποιες, της χρονιάς που έφυγε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε της 18+1 πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που έφυγε για τον Ορφέα Ξάνθης όπως καταγράφηκαν απο το Sportsaddict, η σειρά δεν έχει να κάνει με την σημαντικότητα αλλά με την χρονολογική σειρά που έγιναν:

1. Το 2018 ξεκίνησε με ένα…Χριστουγεννιάτικο δώρο στον σύλλογο, έτσι  χαρακτηρίστηκε άλλωστε η επιστροφή του Κώστα Ξαντινίδη

Ο... Άγιος Βασίλης έφερε την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ορφέα Ξάνθης! Ξανά στα

2. Το πρώτο παιχνίδι του 2018 δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους ξανθιώτες που ενώ έκαναν πολλές φάσεις γνώρισαν εντός έδρας ήττα απο την Ελπίς Σκουτάρεως.

3. Η πρώτη νίκη ωστόσο δεν άργησε να έρθει, με τους ξανθιώτες να πετυχαίνουν σπουδαίο διπλό στην Κομοτηνή επί των Προσκυνητών

4. Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ορφέας κέρδισε για δεύτερη φορά την Ασπίδα Ξάνθης στα ημιτελικά και επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο τρία χρόνια με στόχο τον 10ο τίτλο της ιστορίας του

5. Μια απο τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς, όπως αποδείχτηκε και στην συνέχεια, ήταν η επιβλητική νίκη επί της ΑΕ Διδυμοτείχου στον τελικό παραμονής με 5-0!

6. Μια απο τις σημαντικές στιγμές για τον σύλλογο ήταν το ντεμπούτο τους 15χρονου Αχμέτ Μπαϊρακτάρ. Συνεχίζοντας ο σύλλογος να επενδύει στα παιδιά που βγαίνουν απο τα “σπλάχνα” του.

Η ξεχωριστή στιγμή του 15χρονου Αχμέτ Μπαϊρακτάρ και η ασταμάτητη παραγωγή ταλέντων της Ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης!

7.  Τρομερά ψυχικά αποθέματα έβγαλαν οι παίκτες του Ορφέα στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ στην Καβάλα παίρνοντας “βαθμό” χρυσάφι.

Photos: Ψυχωμένος Ορφέας πήρε την ισοπαλία στην Καβάλα με γκολάρα του Ξαντινίδη!

8. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το 10ο Κύπελλο  της ιστορίας του ο Ορφέας Ξάνθης, που γνώρισε την ήττα στον μεγάλο τελικό απο τον Άρη Αβάτου με 1-0

9. Η διαφορετική όψη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και η ξεχωριστή μάχη της οικογένειας Μπουνταγκίδη!

Η διαφορετική όψη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και η ξεχωριστή μάχη της οικογένειας Μπουνταγκίδη!(+pic)

10. Μάγκας Ορφέας πέτυχε σπουδαίο διπλό στις Σέρρες επί της Ελπίδας και εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ’ Εθνική για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Μάγκας Ορφέας απέδρασε με διπλό απο τις Σέρρες και εξασφάλισε την παραμονή!(+pics)

11. Σε ένα ματς που η ομάδα της Ξάνθης είχε μεγάλη υποστήριξη φίλων της για να καταφέρει την μεγάλη νίκη-παραμονή

12. Για ακόμη μια φορά ο Ορφέας μετείχε δυναμικά στο Πασχαλινό τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη, με την βράβευση του Μάκη Μπογιατζίδη στον γιο του!

13. Το καλοκαίρι είχε μια σημαντική αλλαγή στο τεχνικό τιμ του συλλόγου με τον Παναγιώτη Καμαράκη να μην συνεχίζει. Με τον ίδιο να αποχαιρετά τον Ορφέα με…εις το επανιδείν

Το

14. Η συγκινητική βράβευση του γεννημένου αρχηγού του Ορφέα Ξάνθης Βασίλη Μαλαδένη!

Photos: Η συγκινητική βράβευση του γεννημένου αρχηγού του Ορφέα Ξάνθης Βασίλη Μαλαδένη!

15.  Οι ευχές του Ορφέα Ξάνθης στην “κολόνα” του Μπάμπη Χατζημεστή για τη νέα εγχείριση που υπεβλήθη

16. Εντυπωσιακά ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική σαιζόν για τον Ορφέα, με διπλό στο Οφρύνιο επί του Αετού

Photos: Μάγκας Ορφέας

17. Είχε την ουσία ο Ορφέας που κέρδισε τον Ηρακλή και “τσέκαρε” εισιτήριο για ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

18.  Νικηφόρα αποχαιρέτησε το 2018 ο Ορφέας Ξάνθης επικρατώντας του Κοσμίου με 3-1. Με το φινάλε του ’18 να βρίσκει τον Ορφέα στην 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

+1. Πρωταθλητές Χειμώνα στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης οι πιτσιρικάδες του Ορφέα Ξάνθης! Με τον σύλλογο πέρα απο τη νεανική του ομάδα να συνεχίζει να επενδύει και στην Ανδρική δίνοντας την ευκαιρία στον 14χρονο Παναγιώτη Βουλγαρίδη να κάνει ντεμπούτο στην Γ’ Εθνική!

Συνεχίζει να επενδύει στα παιδιά της Ακαδημίας του ο Ορφέας Ξάνθης! Ντεμπούτο στην Γ' Εθνική για τον 14χρονο Βουλγαρίδη!!!

Share it