Search

Οι 18+1 στιγμές του Άθλου Ορεστιάδας από το 2018 που έφυγε!

Το 2018 μας αποχαιρέτησε και η ευχή όλων είναι το 2019 που ήρθε να φέρει περισσότερες καλές απ’ ότι κακές στιγμές για όλους.

Ότι όμως συμβαίνει στη ζωή το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό. Παντού δηλαδή υπάρχουν τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στιγμές.

Πάμε να δούμε λοιπόν κατά χρονική σειρά τις 18+1 στιγμές, καλές και άσχημες, της ομάδας βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας από την χρονιά που έφυγε, έτσι όπως τις κατέγραψε το SportsAddict.gr!

  1. Το 2018 μπήκε για τον Άθλο Ορεστιάδας, έτσι ακριβώς όπως είχε ολοκληρωθεί το 2017. Με τους Εβρίτες δηλαδή να είναι στην κορυφή του 1ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας ανδρών. Για να γίνει αυτό, στο πρώτο ματς του ’18 η ομάδα της Θράκης επικράτησε στην έδρα του Απόλλωνα (θυμηθείτε εδώ).

2. Ούτε η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατάφερε να σταματήσει τον Άθλο, με την ομάδα της Ορεστιάδας να επικρατεί και μάλιστα άνετα στο ντέρμπι κορυφής (θυμηθείτε εδώ).

3. Το 3 στα 3 μέσα στο 2018 έκανε η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη περνώντας και από την έδρα του Άρη στις 27/1 (θυμηθείτε εδώ). Με αυτό τον τρόπο ο Άθλος κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο του και μαζί σφράγισε την είσοδο του στα play off.

4. Στις 3 Φεβρουαρίου ο Άθλος κυριάρχησε στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Ορεστιάδας, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στην Α’ φάση του πρωταθλήματος (θυμηθείτε εδώ).

5. Με το «δεξί» μπήκε και στα play off ο Άθλος επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και βάζοντας πλώρη για τα μπαράζ ανόδου (θυμηθείτε εδώ).

6. Στις 17 Φεβρουαρίου ο Άθλος ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕ Κομοτηνής, αλλά δεν έχασε τον πόλεμο (θυμηθείτε εδώ).

7. Η ομάδα της Ορεστιάδας την περσινή σεζόν είχε πάρει τον αέρα της Ελπίδας Αμπελοκήπων και τη νίκησε και στα play off παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής απ’ την κορυφή (θυμηθείτε εδώ).

8. Στις 3 Μαρτίου ο Άθλος Ορεστιάδας έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου (θυμηθείτε εδώ), πράγμα βέβαια που έμελλε να κάνει λίγες μέρες αργότερα.

9. Δίπλα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς Κούκλατζη και Μητρετώδη που κρατούνταν στην Τουρκία, στάθηκε ο Άθλος που δήλωσε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε (θυμηθείτε εδώ).

10. Στις 10 Μαρτίου οι Εβρίτες επικράτησαν της ΑΕ Κομοτηνής και τη  ακολούθησαν στα μπαράζ ανόδου (θυμηθείτε εδώ)!

11. Στις 18 του Μάρτη ο Άθλος ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία του στα play off επικρατώντας της ΧΑΝΘ (θυμηθείτε εδώ).

12. Στις 22 Μαρτίου το SportsAddict.gr σας μετέδωσε σε αποκλειστικότητα ότι η απάντηση της ΕΟΠΕ στον Δήμο Αλεξ/πολης για την φιλοξενία των μπαράζ ανόδου Βορείου ομίλου της Α2 στα οποία θα συμμετείχε και ο Άθλος ήταν θετική (θυμηθείτε εδώ). Πέντε μέρες αργότερα η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Ομοσπονδία (θυμηθείτε εδώ).

13. Στις 31 Μαρτίου ο Άθλος αντιμετώπισε τη ΧΑΝΘ με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου. Η ομάδα της Θεσ/νίκης όμως ήταν αυτή που χαμογέλασε (θυμηθείτε εδώ).

14. Στο ματς με τη ΧΑΝΘ, μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων του Άθλου, οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν πανό με μήνυμα για τους δύο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς (θυμηθείτε εδώ).

15. Ο Άθλος παρ’ όλο που δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την άνοδο, με τη νίκη του επί του Νέστορα στον μικρό τελικό, κατέκτησε την 3η θέση στη Βόρεια Ελλάδα (θυμηθείτε εδώ)!

16. Στις 5 του Απρίλη η διοίκηση του Άθλου προχώρησε σε μία κίνηση fair play δίνοντας συγχαρητήρια στην ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο της στη Volley League (θυμηθείτε εδώ).

17. Στις 14-16 Απριλίου ο Άθλος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Βαλκανικό τουρνουά του (θυμηθείτε εδώ).

18. Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Ορεστιάδας διοργάνωσε ακόμα ένα τουρνουά για αναπτυξιακές ηλικίες και συγκεκριμένα το mini volley (θυμηθείτε εδώ).

19. Στις 6 Οκτωβρίου η νέα σεζόν ξεκίνησε καλά για τον Άθλο με νίκη επί του Μακεδονικού (θυμηθείτε εδώ).

Share it