Search

Volley League: MVP της 11ης αγωνιστικής ο Κοντοστάθης, κορυφαίος κεντρικός ο Στίγγας!

O λίμπερο του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Κοντοστάθης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 στην τελευταία ατομική διάκριση για το 2018.

Στην εκτός έδρας νίκη του Εθνικού επί της Α.Ε.Κομοτηνής με 3-0 σετ στο τοπικό ντέρμπι της Θράκης ο Κοντοστάθης ήταν ο βασικός πυλώνας σε υποδοχή και άμυνα δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του και ειδικά στον πασαδόρο της να κάνει γρήγορο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο παίκτης των Εβριτών από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό είχε πάθει θλάση β΄βαθμού στο σκαφοειδές του καρπού και έπρεπε να φορέσει νάρθηκα αλλά αρνήθηκε για να μην απουσιάσει από το ντέρμπι με την Κομοτηνή. Τελικά μετά το ντέρμπι της Θράκης οι γιατροί του τοποθέτησαν νάρθηκα τον οποίο θα πρέπει να έχει για 15 ημέρες και η συμμετοχή του στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή είναι αμφίβολη. «Ο Κοντοστάθης έχει ψυχή πρωταθλητή» είπε μετά το ματς με την Κομοτηνή ο προπονητής του Σάκης Μουστακίδης και ο ίδιος απάντησε: «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις…».

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης αναδεικνύεται για πρώτη φορά στην καριέρα του ΜVP Βίκος Cola και στον αγώνα με την Κομοτηνή είχε 48% υποδοχή και 29% άριστες.

Eϊναι η 24η φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδεικνύεται MVP Bίκος Cola αγωνιστικής και η πρώτη μέσα στην σεζόν 2018-19. Μάλιστα την τελευταία φορά που ένα λίμπερο είχε αναδειχτεί MVP ήταν ο Δημήτρης Ζήσης στη 12η αγωνιστική της σεζόν 2017-18.

Ακόμη ένας παίκτης του Εθνικού όμως, ο Κάσσανδρος Στίγγας, συμπεριλήφθηκε στην Dream Team της αγωνιστικής καθώς ήταν ο ένας εκ των δύο κορυφαίων κεντρικών.

Η DREAM TEAM 11HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Γρηγόρης Κοντοστάθης (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Π.Α.Ο.Κ.)

Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίοι: Εβάντρο ντε Σόουζα (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Νικήτας Εφραιμίδης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Ρούσβελτ Φίλιο (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Κάσσανδρος Στίγγας (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Share it