Search

Video: Με Ξανθιώτικα τέρματα κατέκτησε το Κύπελλο Β’ ΕΠΣ Καβάλας η Κεραμωτή!

Στην Κεραμωτή κατέληξε το Κύπελλο του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας,  με την ομάδα της Κεραμωτής να επικρατεί με 3-1 του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου στο γήπεδο του Αγιάσματος, σε έναν πρωτότυπο θεσμό που εισήγαγε φέτος η ΕΠΣ Καβάλας με την διοργάνωση ενός ξεχωριστού Κυπέλλου για όλες της κατηγορίες της.

Στα του αγώνα ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Καζάρα στο 30′ με τον Φαμπιόλ να ισοφαρίζει για την Κεραμωτή στο 40′. Μετά το 1-1 δράση ανέλαβε ο ξανθιώτης επιθετικός Σταύρος Βασιλειάδης που σκόραρε δύο φορές οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση της κούπας.

Το 2-1 για την Κεραμωτή έγινε στο στις καθυστερήσεις με τον Βασιλειάδη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 67′ ο ξανθιώτης φορ διαμόρφωσε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Να σημειώσουμε πως στους Κυπελλούχους του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας υπάρχει έντονη ξανθιώτικη παρουσία, καθώς αγωνίζονται σε αυτήν έχοντας βασικό και καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας οι Τάσος Δεσύλας, Άγγελος Παυλακάκης, Χρήστος Λαζαρίδης και ο Σταύρος Βασιλειάδης

Δείτε ολόκληρο το ματς απο το Καβάλα Πάμε Γήπεδο

https://www.facebook.com/themis.xatzi.50/videos/957316054478137/

Share it