Search

Λέει αντίο σε ένα 2018 γεμάτο αναμνήσεις το τμήμα βόλλεϋ της ΑΕ Κομοτηνής!

Με μια ανακοίνωση στην οποία αποτυπώνονται όλα όσα έζησαν μέσα στο 2018, η ομάδα βόλλεϋ της ΑΕ Κομοτηνής αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν το άθλημα της πετοσφαίρισης στην Ροδόπη, οι κιτρινόμαυροι αποχαιρετούν ένα έτος το οποίο θα μείνει αξέχαστο για την ιστορική επάνοδο της Κομοτηνής στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλλεϋ και την πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, όπως ονομάζεται πλέον! Αναλυτικά:

“Το 2018 θα μείνει για χρόνια χαραγμένο για τους φίλους του βόλεϊ της Ροδόπης, καθώς το καμάρι της περιοχής, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής πανηγύρισε μια μεγάλη άνοδο στην Volleyleague και την ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ 4, επικρατώντας στα ημιτελικά του Νέστορα και στον τελικό της ΧΑΝΘ.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Α1 στον πρώτο γύρο στην 9η θέση με 5 βαθμούς , κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1 και παίρνοντας βαθμό με ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

Έτσι λοιπόν η 1η Απριλίου του 2018 θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας καθώς δεν ηταν ψέμα η επιστροφή στα σαλόνια της Volleyleague!!

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χρονιά και για τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Κομοτηνής καθώς το παιδικό τμήμα τερμάτισε στην Τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ το τμήμα Κορασίδων και Παγκορασίδων κατάφερε να πάει στο φάιναλ-4 , δείχνοντας πως η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής αποδίδει μέρα με την ημέρα καρπούς!! Και τα καλύτερα θα έρθουν!

Επιπλέον το γυναικείο τμήμα επέλεξε να δώσει ενεργό ρόλο στα κορίτσια που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου με τον Δημήτρη Κιοσσέ στο τιμόνι.

Επιπλέον η ομάδα μας μέσα στο 2018 κατάφερε να μπει στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από μια σειρά δράσεων, όπως επισκέψεις σε σχολεία, φιλανθρωπικες δράσεις, happenings και άλλα όμορφα σκηνικά, που φέρνουν τον κόσμο της πόλης μας πιο κοντά στην ΑΕ Κομοτηνής!!!”

Share it