Search

Η γερμανική Beckumer νέος σταθμός στην καριέρα του Χρήστου Πεταλωτή!

Το 2019 ο Χρήστος Πεταλωτής θα έχει μπροστά του μία νέα πρόκληση μιας και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανικής Beckumer sc που αγωνίζεται στην κατηγορία Westfalenliga 1

Ο Χρήστος από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα της Ξάνθης (K17 και Κ20) όπου υπήρξε πάντα βασικό στέλεχος. Στο συγκεκριμένο γερμανικό σύλλογο ο μάνατζερ του Σπύρος Μαραθωνίτης (δεξιά στην παραπάνω φωτογραφία) έχει αναλάβει πλέον το μάνατζμεντ για τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε το 1910 και έχει παίξει σε πολύ υψηλές κατηγορίες. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα από παίκτες υψηλών προδιαγραφών από όλη την Ευρώπη δημιουργώντας ένα μοντέλο ομάδας που θα παράγει ποδοσφαιριστές.

Ο Πεταλωτής είναι ο πρώτος Έλληνας που μεταγράφεται σε γερμανικό σύλλογο το 2019, ενώ και το καλοκαίρι του 2018 ο μάνατζερ κ. Μαραθωνίτης είχε και πάλι το μοναδικό Έλληνα που μεταγράφηκε σε γερμανικό σύλλογο, τον Γιάννη Καταρτζή στην Ίντερ Λειψίας.

Το SportsAddict.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για τη μεταγραφή του Εβρίτη αμυντικού (θυμηθείτε εδώ).

Share it