Search

Οι τρεις πρώτες ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία του 9ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου (29/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Xanthi FC στα Πηγάδια.

Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ανέπτυξαν το ταλέντο τους και είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όμορφες αθλητικές εμπειρίες. Το τριήμερο 27-29/12 πολλές ομάδες συναγωνίστηκαν και στο φινάλε επιβραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους και τις ομαδικές/ατομικές διακρίσεις τους με μετάλλια και τρόπαια από την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά που αποτελούνταν από τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Περικλή Καλογιάννη, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Θόδωρο Σαββίδη και τους προπονητές των τμημάτων Θόδωρο Καραγιαννίδη, Θόδωρο Καλαϊτζίδη και Μπάμπη Κορωνίδη, οι οποίοι ευχαρίστησαν τις ομάδες για την συμμετοχή τους, τους προπονητές τους, τους γονείς για τους καθημερινούς τους «αγώνες» κι ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλές μαθητικές/αθλητικές επιδόσεις.

Στην Κατηγορία Παιδικού (Κ-15) όπου συμμετείχαν οι: ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Σπάρτακος Κομοτηνής, ΑΟ Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς, Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης και Ολυμπιακός Κομοτηνής

Στην 1η θέση τερμάτισε η ΠΑΕ Ξάνθη

Στην 2η ο Ορφέας Ξάνθης

Ενώ στην 3η η Νέα Αμισσός Δράμας.

Στην Κατηγορία Προπαιδικού (Κ-13) όπου συμμετείχαν: Ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, η ΑΠΟΞ, Ξάνθη Α’, Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νέστος Χρυσούπολης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης, ο Ορφέας Ξάνθης, η Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής, ο Βρασίδας Νέας Περάμου και η Ξάνθη Β’.

Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης

Στην 2η η Νέα Αμισσός Δράμας 

Ενώ στην 3η θέση ολοκλήρωσε το τουρνουά η ΠΑΕ Ξάνθη

Τέλος στην Κατηγορία Junior (Κ-11) όπου συμμετείχαν: ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, ο Απόλλων Ξάνθης, ο ΑΟ Ξάνθης, ο ΑΟ Καβάλας, ο Ορφέας Ξάνθης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης, ο Νέστος Χρυσούπολης, η Νέα Αμισσός Δράμας, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής και η ΑΠΟΞ.

Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ηρακλής Ν. Ζυγού

Στην 2η ο Ορφέας Ξάνθης

Και στην 3η ο Απόλλων Καβάλας.

Share it