Search

Στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλεξ/πολης ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστας Γκαντής, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο “Balkans Cup” που διοργανώνουν οι Κύκλωπες (27-29 Δεκεμβρίου) και στο οποίο συμμετέχει μεταξύ άλλων και η Εθνική Νεανίδων.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Γκαντής, μαζί με τον Γ.Γ. των Κυκλώπων Αλεξ/πολης Δημήτρη Χαραλαμπάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη δημαρχείο, όπου και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πρωτεύουσας του Έβρου, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο φιλοξενίας κάποιας μεγάλης διοργάνωσης στο μέλλον. Ακόμη, λόγος έγινε για το γήπεδο beach handball που αναμένεται να κατασκευάσει ο Δήμος, έτσι ώστε η Αλεξανδρούπολη να μπορεί να φιλοξενήσει τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Άλλωστε στο συγκεκριμένο άθλημα η Αλεξ/πολη έχει και δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, τις αδερφές Μάγδα & Νικολίνα Κεπεσίδου, πράγμα για το οποίο μπορεί να περηφανεύεται. Τόσο ο πρόεδρος της ΟΧΕ, όσο και ο κ. Βαταμίδης έκαναν ειδική μνεία στις δύο αθλήτριες που κοσμούν τα γήπεδα της χώρας μας με την παρουσία τους, δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια και στην οικογένεια τους.

Χθες Πέμπτη, στο Πάρκο των Χριστουγέννων του Δήμου, έλαβε χώρα και η τελετή έναρξης του διεθνούς τουρνουά στο οποίο φέτος συμμετέχουν 28 ομάδες από Ελλάδα & Βουλγαρία. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ οι αποστολές των ομάδων που παρεβρέθηκαν απόλαυσαν τα όσα είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές Κύκλωπες.

Share it