Search

Παρελθόν απο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Γιώργος Λαζαρίδης και άλλοι τρεις!

Στην λύση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, καθώς μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο Κύπελλο Ελλάδας και το γεγονός πως είναι πολύ μακριά απο την μάχη της ανόδου θα φέρει γερή μείωση του μπάτζετ στον Σερραϊκό σύλλογο,

Ποιο συγκεκριμένα από τους Σερραίους έμειναν ελεύθεροι οι Παναγιώτης Μαυρομάτης (στόπερ), Γιώργος Λαζαρίδης (εξτρέμ), Δημήτρης Κεχαγιάς (μέσος) και Αριστοτέλης Παναγιωτίδης (αμυντικό χαφ). Και οι τέσσερις αποκτήθηκαν το καλοκαίρι στους “κιτρινόμαυρους”, με τον ξανθιώτη χαφ να έχει πολύ σημαντική παρουσία στον σύλλογο ο οποίος ευχαρίστησε και τους τέσσερις στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην ομάδα μας:

1. Ο Παναγιώτης Μαυρομμάτης που ήρθε φέτος στην ομάδα για να βοηθήσει στην άμυνα έχοντας εμπειρία απο την κατηγορία. Αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια έχοντας 651 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 328 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 143 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 180 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ. Δυστυχώς στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα μας, αποχώρησε τραυματίας.

2. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς πού αποτελούσε μέλος της ομάδας μας από φέτος το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια έχοντας 1004 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 514 λεπτά ( σε 11 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 399 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 91 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

3. Ο Γιώργος Λαζαρίδης με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας 1247 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 933 λεπτά ( σε 12 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 179 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 135 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

4. Ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης πού ήρθε φέτος στην ομάδα για να προσθέσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια έχοντας 511 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 67 λεπτά ( σε 7 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 174 λεπτά ( σε 4 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 270 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

Ο Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

 

Share it