Search

Αποχαιρέτησε την Ασπίδα Ξάνθης ο Μανώλης Δεμένικος και υποδέχεται το νέο έτος σε νέα ομάδα!

Σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του προορισμού βρίσκεται ο ξανθιώτης τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος που αφού αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπως είχε γνωστοποιήσει σε τεχνικό τιμ και διοίκηση, αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στην Ασπίδα Ξάνθης.

Ο 22χρονος(22 Σεπτεμβρίου 1996) Μανώλης Δεμένικος που ανήκε στο δυναμικό της Ασπίδας απο τις 16 Οκτωβρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ)για να βοηθήσει τον ξανθιώτικο σύλλογο που εκείνη την περίοδο είχε χάσει τον Χατζηγεωργίου με τραυματισμό, αλλά φυσικά για να βρει και ο ίδιος τον εαυτό του μετά την παρουσία του στον Πανσερραϊκό.

Και η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε ο ξανθιώτης κίπερ, η παρουσία του ήταν εξαιρετική δείχνοντας πως παρά την εξάμηνη αποχή του διατηρήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα οι εμφανίσεις του Δεμένικου κάτω απο τα γκολπόστ της Ασπίδας έφερε πριν καν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει απο τον σύλλογο ενδιαφέρον απο αρκετές ομάδες, με μερικές μάλιστα ήδη να έχουν μπει και σε ποιο προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Δεμένικος αναμένεται το 2019 με νέα φανέλα, με οποία ομάδα καταφέρει να τον πείσει να αποκτά έναν εξαιρετικό γκολκίπερ που δεν σταματά να δουλεύει και να εξελίσσεται. Με τις εξελίξεις να τρέχουν ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του χρόνου, καθώς με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο ξανθιώτης κίπερ θα πάρει τις αποφάσεις του για τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του.

Share it