Search

Μεταξύ των κορυφαίων του βόλεϊ της Κύπρου για το 2018 ο Σταύρος Κασαμπαλής!

Ανάμεσα στους κορυφαίους βολεϊμπολίστες που αγωνίζονται στην Κύπρο βρέθηκε ο Στάυρος Κασαμπαλής.

Ο Εβρίτης αθλητής συμπεριλήφθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία στους κορυφαίους πασαδόρους για το 2018, για τις καλές εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΠΕ:

Η ημερολογιακή χρονιά 2018 ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 31η Δεκεμβρίου 2018. Τα πρωταθλήματα διακόπηκαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και έφθασε ώρα να δούμε ποιοι διακρίθηκαν στο πρώτο μισό της περιόδου στο πρωτάθλημα Ανδρών.

Πασαδόροι

Στη θέση που πασαδόρου διακρίθηκαν μέχρι στιγμής οι Μπρούνο Άλβες της Ομόνοιας, ο Ιβάν Ντεσποτόφσκι της Αναγέννησης Δερύνειας και ο Σταύρος Κασαμπαλής του ΑΠΟΕΛ.

Ακραίοι

Ο Βραζιλιάνος Ρεϊνάλντο της Ομόνοιας αποτελεί σταθερή αξία μαζί με τον Ιβάν Τοντόροβιτς της Αναγέννησης Δερύνειας και ο Σωτήρης Σιαπάνης της Νέας Σαλαμίνας.

Κεντρικοί

Εντυπωσιακό πρωτάθλημα έκαναν στις 10 αυτές πρώτες αγωνιστικές οι δυο «γαλαζοκίτρινοι» Βασίλης Δημητρίου και Γιώργος Χρυσοστόμου, ενώ οι «πράσινοι» Άγγελος Αλεξίου και Χρίστος Προδρόμου κάνουν τη δική τους καλή χρονιά.

Διαγώνιοι

Πολύ καλά πήγαν αυτή τη σεζόν ο Νικόλας Ελευθερίου της Ομόνοιας ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Κολομβιανός Αργκίλαγος της Αναγέννησης.

Λίμπερο

Tα καλύτερα λίμπερο της σεζόν ήταν οι Παντελής Παντελή του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου του Green Air Παφιακού και Γιώργος Πλατρίτης της Ομόνοιας.

Ο προπονητής που διακρίνεται μέχρι στιγμής είναι ο Λούης Λοϊζου του ΑΠΟΕΛ που καθοδηγεό το ΑΠΟΕΛ και ο Σάββας Σάββα της Ομόνοιας που την διατηρεί αήττητη στην πρωτιά.

Ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος είναι το ΑΠΟΕΛ και η Αναγέννηση Δερύνειας, ενώ δυσάρεστη έκπληξη είναι η Ανόρθωση.

Λεζ. Ο κεντριικός Βασίλης Δημητρίου του ΑΠΟΕΛ κάνει φοβερή χρονιά, ενώ εντυπωσιακός είναι ο Ρεϊνάλντο της Ομόνοιας.

Share it