Search

Υπέροχη βραδιά, με βραβεύσεις σε Λεύκιππο, Διομήδη και εκλεκτούς καλεσμένους ο Χριστουγεννιάτικος χορός απο τις Βασίλισσες!(+pics)

Σε πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Το Κτήμα” ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, τις Βασίλισσες της Θράκης, που στα πλαίσια της γιορτής τους τίμησαν τον περσινό πρωταθλητή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Λεύκιππο Ξάνθης αλλά και τον Διομήδη Ξάνθης για της επιτυχίες του στιβικού συλλόγου

Στην εκδήλωση πέρα φυσικά απο τις Βασίλισσες έδωσαν το παρών και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι ενώ την τίμησαν και αρκετοί ποδοσφαιρικοί και όχι μόνο παράγοντες του τόπου. Έντονη ήταν η παρουσία και της ΠΑΕ Ξάνθη, με τον προπονητή της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς να δίνει το παρών μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Τιμ Μάνατζερ της ομάδας Κώστα Τσαλίκη, αλλά και τους βοηθούς τους Μίλος Βελεμπίτ και Νίκο Νεντίδη. Ενώ παρόντες υπήρχαν ακόμη απο την διοίκηση της  ΕΠΣ Ξάνθης των ομάδων που εκπροσωπούν την Ξάνθη στην Γ’ Εθνικό( Ορφέα Ξάνθης, Άρη Αβάτου και Ασπίδας) αλλά και απο αρκετές ομάδες του τοπικού της Ξάνθης Ξάνθης.

Στα της εκδήλωσης οι Βασίλισσες τίμησαν για την εξαιρετική της παρουσία την περσινή σαιζόν την ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης, τιμώντας τον Πρόεδρο του συλλόγου Ματθαίο Σαββίδη, με την βράβευση να κάνει η Πρόεδρος της ομάδας Στέλλα Χατζηκυριακίδου. Ακολούθησε η βράβευση του Διομήδη Ξάνθης απο την ταμία του συλλόγου Εύη Φραγκουλάκη στον Αντιπρόεδρου του στιβικού συλλόγου, Γιώργο Εμμανουηλίδη. Ενώ ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά αποτέλεσε η βράβευση του φίλου της ομάδας, Στέφανο Ναλμπάντη, με την βράβευση να κάνει η κόρη του και αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ

Την εκδήλωση προλόγισε ο Ενωσιακός προπονητής και Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος τις Βασίλισσας, Απόστολος Κουτρουλός, και παρουσίασε η αρχηγός της ομάδας. Σε μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε και ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης.

Share it