Search

Πλήγμα-σοκ για την Ασπίδα Ξάνθης που χάνει για το υπόλοιπο της σαιζόν τον Παναγιώτη Πεντεζίδη!

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2018 για την Ασπίδα Ξάνθης, που χάνει για το υπόλοιπο της σαιζόν τον ταλαντούχο νεαρό μεσοεπιθετικό, Παναγιώτη Πεντεζίδη,

Ο Παναγιώτης Πεντεζίδης εντελώς ξαφνικά την προηγούμενη Τετάρτη(19/12) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ξάνθης με οξεία σκωληκοειδίτιδα, οπού αποφασίστηκε άμεσα να χειρουργηθεί. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν απροσδόκητα άσχημα καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το χειρουργείο η διάτρηση της σκωλεικοειδούς απόφυσης οδήγησε σε περιτονίτιδα. Είδηση που σόκαρε άπαντες στον σύλλογο της Ασπίδας, με διοίκηση, παίκτες και τον κόουτς της ομάδας Χρήστο Σαμαρά να παγώνουν με τα δυσάρεστα μαντάτα που τους μεταφέρθηκαν από την οικογένεια του “Πέντε”.

Ο Παναγιώτης πέρασε τα Χριστούγεννα στο Νοσοκομείο, έχοντας κοντά του την οικογένεια και καλούς φίλους, και εκτιμάται πως θα βγει τις επόμενες ημέρες ωστόσο για ποδόσφαιρο δεν το συζητάμε καθώς εκτιμάται πως θα μπορεί να γυρίσει στην δράση σε 4 με 6 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής ποδοσφαιρικής σαιζόν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικά το τελευταίο που μετράει είναι η μπάλα, και το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι ο 20χρονος χαφ να ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Share it