Search

Ανεγκέφαλος οδηγός κατέστρεψε το γήπεδο Χρυσούπολης! (photos)

Η ανθρώπινη βλακεία αποδεδειγμένα δεν έχει όρια. Τη συγκεκριμένη έκφραση που διατηρεί την ισχύ αξιώματος πλέον, ήρθε να επιβεβαιώσει η πράξη ενός οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αποφάσισε πως είναι καλή ιδέα να βανδαλίσει ξένη περιουσία.

Το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, ένα άγνωστο Ι.Χ. εισήλθε -άγνωστο πως και τι ώρα- στο γήπεδο της Χρυσούπολης και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο χρησιμοποιείται από δύο ομάδες της περιοχής, τον Νέστο Χρυσούπολης και τον Κεραυνό Πέρνης, οι οποίες αμφότερες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης:

“Ευχαριστούμε πολύ το αυτοκίνητο και τον οδηγό που εχθές το βράδυ μπήκε στο γήπεδο Χρυσούπολης και κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο. Ένα γήπεδο που αυτή την αγωνιστική περίοδο μοιράζονται δύο ομάδες της περιοχής μας ( ΝΕΣΤΟΣ κ Κεραυνος περνης) οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και μας κάνουν περήφανους κάθε Κυριακή. Ένα γήπεδο στο οποίο ο Δήμος έχει επενδύσει Ένα γήπεδο στο οποίο καθημερινά άνδρες γυναίκες αγόρια κορίτσια και σωματεία βρίσκουν διέξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευχαριστούμε και πάλι το παλικάρι για την ζημιά που μας έκανε και θα βάλει σε διαδικασία όλους τους μηχανισμούς για να κάνουν ξανά το γήπεδο στολίδι του Δήμου Νέστου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία ευτυχία και χωρίς κακία. Να είστε ΌΛΟΙ καλά.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ”

Οι φωτογραφίες κατατοπιστικότατες της φθοράς του αγωνιστικού χώρου

Πληροφορίες: kavala-portal.gr

Φωτογραφίες: Πλάτων Κυριακίδης

 

Share it