Search

Οι δυο προτάσεις της “NOVA” για την 15η αγωνιστική της Super League

Tην Παρασκευή το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League προκειμένου να αποφασίσει για το πότε θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 15η αγωνιστική.

Η “NOVA” που είναι αντίθετη στην διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής έχει στείλει τις προτάσεις της στις ομάδες και περιμένει να δει ποια θα είναι η απόφαση τους. Βέβαια οι άνθρωποι της “NOVA” σύμφωνα με όσα αναφέρουν γνωρίζουν πως και η ΕΡΤ είναι αντίθετη στην διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής.

Όπως τόνιζαν από το κανάλι της Κάντζας η εμβόλιμη αγωνιστική θα αδυνατίσει την εμπορική αξιοποίηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου καταβάλουν σημαντικά χρηματικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα για να μην υπάρξουν οποιεσδήποτε υπεκφυγές από το Δ.Σ. της Super League, περί εφαρμογής του ΚΑΠ, η “NOVA” έχει δώσει δύο εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε η αναβληθείσα 15η  αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί είτε το τριήμερο 5-6-7/1  και να θεωρηθεί εμβόλιμη, είτε αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μετακυλιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13-14/1.

Share it